[B3 coupe 2.3 NG]MAŁE CONIECO
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Tu masz opisik jak to robiłem https://audi80.pl/b3-coupe-ngobszyci ... t17008.htmKAFAR pisze:shellah Szacuneczek za wkład pracy <ok> a powiedz mi czy nie pali Cię w du... ta skóra?? (wiadomo przy temperaturach sięgających za oknem powyżej 15-20C) :->
Jak zakładałeś tą skóre, to zdejmowałeś ori pokrowce-obicie :?: Czy bezpośrednio załozyłeś na siedzenia :?:
<ok>
sympatyczne auto,niestety pomysl z obszyciem nietrafiony.I to z 2 powodow-po pierwsze i najwazniejsze kolor-na zewnatrz czerwien,wewnatrz czerwien,az oczy bola-przerost formy nad trescia.Po drugie-ekoskora,to wspolczuje Ci jezdzic dalekie trasy zwlaszcza w lecie .I na koniec powiem,ze wykonanie tez mi nie odpowiada,ale to juz najmniejsze zlo.Gratulacje za innowacje i wklad pracy.Pozdrowiska
p.s.
nie chce abys mnie zle zrozumial i stwierdzil,ze naskakuje na Ciebie.Po prostu masz ladne auto i raczej zadbaj o dobry standart niz nieciekawe wydumki.Powodzenia
p.s.
nie chce abys mnie zle zrozumial i stwierdzil,ze naskakuje na Ciebie.Po prostu masz ladne auto i raczej zadbaj o dobry standart niz nieciekawe wydumki.Powodzenia
- michael80b3
- Forum Audi 80