Moje toczydełko - B3 1.8 [JN] - koniec historii... :(
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Nareszcie znalazłem trochę czasu aby zrobić zdjęcia samochodu z letnimi kołami. Opony to: przód Kumho Ectsa, tył Barum Bravuris. Rozmiar 195/50.
Oto one:
Oraz obiecane zdjęcia rolety:
Jak dobrze pójdzie to może niedługo stanę się posiadaczem blendy od A90
Oto one:
Oraz obiecane zdjęcia rolety:
Jak dobrze pójdzie to może niedługo stanę się posiadaczem blendy od A90
Ostatnio zmieniony 03 maja 2009, 20:43 przez trepek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ładnie modzone auto Blenda napewno doda mu uroku, sam tez ja montowałem, pozdrawiam :mrgreen:
- trepek
- Forum Audi 80
Staram się jak mogę aby ten samochód dobrze wyglądał i jeszcze lepiej jeździł
Jak to mówią, najgorszą wadą samochodu jest jego poprzedni właściciel. Wiele już funduszy pochłonęło naprawianie tego, co było zaniedbane. Niestety są to rzeczy, których nie widać. Ale za to każdy pokonany zakręt cieszy samochód nie jest demonem prędkości ani sprintu ale na zakręcie potrafi jeszcze zaskoczyć innych wjechanie na kanał i obejrzenie silnika od spodu również cieszy - nawet nic nie jest "spocone" jakimiś wyciekami bądź nieszczelnościami.
Jak to mówią, najgorszą wadą samochodu jest jego poprzedni właściciel. Wiele już funduszy pochłonęło naprawianie tego, co było zaniedbane. Niestety są to rzeczy, których nie widać. Ale za to każdy pokonany zakręt cieszy samochód nie jest demonem prędkości ani sprintu ale na zakręcie potrafi jeszcze zaskoczyć innych wjechanie na kanał i obejrzenie silnika od spodu również cieszy - nawet nic nie jest "spocone" jakimiś wyciekami bądź nieszczelnościami.
Ostatnio zmieniony 14 cze 2009, 00:09 przez trepek, łącznie zmieniany 1 raz.
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
Dzisiaj historia mojej osoby z toczydełkiem została zakończona... Samochód został sprzedany. Oddając kluczyki do samochodu nowemu właścicielowi łezka zakręciła mi się w oku...
Ale wiem, że trafiła w dobre ręcę i nowy właściciel będzie o nią dbał, ponieważ jest osobą, która również czuje sentyment do Audi 80.
Żadnym innym samochodem pokonywanie zakrętów nie będzie mi sprawiało tyle przyjemności... Ford Focus i Rover 420 do tej pewności prowadzenia nie mogą się nawet zbliżyć, co moje toczydełko.
To był naprawdę bardzo dobry samochód, wart każdej złotówki! Pokonać nim jeszcze jeden zakręt zostawiając w tyle (lub w poboczu) z niedowierzaniem spoglądających ludzi... To se newrati, to se newrati...
Ale wiem, że trafiła w dobre ręcę i nowy właściciel będzie o nią dbał, ponieważ jest osobą, która również czuje sentyment do Audi 80.
Żadnym innym samochodem pokonywanie zakrętów nie będzie mi sprawiało tyle przyjemności... Ford Focus i Rover 420 do tej pewności prowadzenia nie mogą się nawet zbliżyć, co moje toczydełko.
To był naprawdę bardzo dobry samochód, wart każdej złotówki! Pokonać nim jeszcze jeden zakręt zostawiając w tyle (lub w poboczu) z niedowierzaniem spoglądających ludzi... To se newrati, to se newrati...
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
Serce mi mówi aby pojechać do kupującego (człowiek pół kraju przejechał po ten samochód, piernik znał się na samochodach jak mało kto, powiedział mi więcej o samochodzie niż ja z ojcem wiedziałem) i bić się o ten samochód, rozum również to samo mówi...
Życie pokaże, co kupię. Narazie rozglądam się za B3/B4 w dieslu. Samochód sprzedałem tylko i wyłącznie dlatego, że jest mi potrzebny diesel.
Życie pokaże, co kupię. Narazie rozglądam się za B3/B4 w dieslu. Samochód sprzedałem tylko i wyłącznie dlatego, że jest mi potrzebny diesel.