@@@ *** Wiśna B4 gwiazdeczka ;) *** PLAYBOY :) Fotki :) @@@
-
- Forum Audi 80
Tak dokładnie, po 20 jakoś :p i jak wygląda na żywo?Furti pisze:O ile dobrze widziałem, to wczoraj twoje audi stało pod De Facto na Witosa..Dobrze kojarzę?
Wpadniesz 28 marca na mini spot do Kłodzka?
Felgi 16''marcinelk13 pisze:to są 15-tki lub 16-tki z wielkim balonem :roll:
Ostatnio zmieniony 22 mar 2009, 20:54 przez 4444, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Wpadnij i przekaż znajomym co mają 80, bo jak będzie fajna pogoda to może się troszkę aut zjechaćFurti pisze:Chyba wpadnę;)Jak będzie fajna pogoda to przeleca auto Karcherem,założę alu i będę mógł się pokazać bez wstydu :lol:
DziękiAdriano80b4 pisze:Bardzo ładna fela <ok> pogratulowac
Co myślicie o przyciemnieniu tylnych szyb?
4444 pisze:Wpadnij i przekaż znajomym co mają 80, bo jak będzie fajna pogoda to może się troszkę aut zjechaćFurti pisze:Chyba wpadnę;)Jak będzie fajna pogoda to przeleca auto Karcherem,założę alu i będę mógł się pokazać bez wstydu :lol:
DziękiAdriano80b4 pisze:Bardzo ładna fela <ok> pogratulowac
Co myślicie o przyciemnieniu tylnych szyb?
kolego do szyb jestem jak najbardziej zaaa... masz u mnie 100% poparcie
Dobrze się jeździ, opony 205/55/16 Bridgestone Turanza ER30, tylko mało co pojeździłem, bo haczą z przodu, bo Mulczas zapomniał mi dać dystansów, ale w przyszłym tygodniu jak wrócę z uczelni wszystko będzie ok.
Co do szyb, zastanawiam się, bo chciałem zostawić w oryginale, ale ciemne szyby mogą być eleganckie i po prostu mogą robić robotę Zobaczymy...
Co do szyb, zastanawiam się, bo chciałem zostawić w oryginale, ale ciemne szyby mogą być eleganckie i po prostu mogą robić robotę Zobaczymy...