czy to prawda, ze miałeś stłuczke? (ojciec mówił coś ale jemu dużo razy coś się pokręci...)
PS.sedeczne dzięki za wykonaną robote, coś czuje że mam nowego wulkanizatora <ok> wiem że koła mam cholernie zrąbane ale te jedno, co poszło na niego tyle odważników to opona jest zrypana, bo były z nią od początku problemy... jak troche się odkuje to może zawitam tam u ciebie w marcu z niższym proflem na przekładke.
tak to wygląda na tyle <lol>
już nie zaśmiecam tematu, pozdro.
[80 B4 1.9 tdi 1Z]Mikołajowóz.... 18cali...fot. str. 1
puki co auto jedzi na azevach, stluczki nie mialem zadnej
na wiosne będą borbet t oczywiscie tez 9x16... a do bmw wrzucam schmidt'y tez 9x16
oczywsice w polerce...
a co do bagaznika to porzadek sie robi - tzn wywalilem pionka, tube blaupunkta i te worki z gratami
ale dorzucilem troche innego syfu tzn mac audio ( nie za dobry ale ma filtrów sporo) i helixa w zamknietej skrzynce
na wiosne będą borbet t oczywiscie tez 9x16... a do bmw wrzucam schmidt'y tez 9x16
oczywsice w polerce...
a co do bagaznika to porzadek sie robi - tzn wywalilem pionka, tube blaupunkta i te worki z gratami
ale dorzucilem troche innego syfu tzn mac audio ( nie za dobry ale ma filtrów sporo) i helixa w zamknietej skrzynce