(()()()()) 80 b3 GoldStarB3
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jakbyscie mieli blotniczek lewy oryginalny nie szpachlowany prosty jestem zainteresowany. kupie praktycznie od reki. co do zderzaczkow to przedni kupilem od kolegii Solkiera i czekam jak tylko przyjdzie zrobi sie ladny nowy a tylny tez zrobie ala competition ale z wycieciem na wydech dokladnie pod b3
dopasuje go pod b3 z zachowaniem stylu oryginalnego.
dopasuje go pod b3 z zachowaniem stylu oryginalnego.
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
własnie na zderzaku wszystko stoi mam pare pomysłow ale ostatecznie sam jeszcze nie wiem jak wyjdzie. mozliwe ze zrobie od podstaw nowy. albo poprostu tego jakims wielkim cudem uratuje, ale gdybym robil nowy bede staral sie odzorowac competitiona (s2) na uchwyty i osłone pod silnik od b3 z tym ze obawiam sie ze bedzie musial byc troche wzmociony i grubszy zeby nie strzelal od tak
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
kierunki juz mam obiecane od bardzo dobrego kolegi z klubu narazie trzeba troche funduszu odłozyc na cale szczescie moge oszczedfzac (()()()()) bo mam czym jezdzic a audi ma urlop jest co weekend przepalana i przegoniona takze musze uporac sie pierw z najwazniejszymi wydatkami, musze kola kupic do drugiego samochodu wymienic oleje plyny amortyzatory tez by sie sprzydaly a i wiele innych wydatkow