Moje czerwone Audi 2.3NG :-)) new photos page6
-
- Forum Audi 80
Dawniej, zanim jeszcze zakupiłem moją, kolor czerwony średnio mi się podobał. Chyba zraziły mnie te wypłowiałe od słońca i warunków atmosferycznych paście pojawiające się gdzieniegdzie na mieście. W momencie kupna, no cóż lakier, na mojej audi też wyglądał bardzo średnio. Nastawienie zmieniłem całkowicie po polerce na maszynie i regulowanym polerowaniu ręcznym. Zadbany czerwony jest piękny i świeci się jak wiadomo co !
Kolego i utwierdzam się w tym przekonaniu widząc Twoją niuńkę <oki> Gratuluję zadbanego egzemplarza i dbaj o nią, bo czerwony akryl nie znosi zaniedbania.
W zasadzie wszystko jest w niej in plus szczególne kolor, ładne felgi, soczki i zdeś od cabrio. Jedynie co mi się bardzo średnio podoba to kierownica, która kojarzy mi się ze sterem okrętowym Ale nie obraź się i nie bierz tego do siebie, ważne żeby Tobie pasowała
Za całokształt wielki + i pamiętaj, czerwone jest szybsze
P.S. Ciężko ściąga się te czarne listwy na drzwiach? Też mam zamiar zrobić je w kolor...
Kolego i utwierdzam się w tym przekonaniu widząc Twoją niuńkę <oki> Gratuluję zadbanego egzemplarza i dbaj o nią, bo czerwony akryl nie znosi zaniedbania.
W zasadzie wszystko jest w niej in plus szczególne kolor, ładne felgi, soczki i zdeś od cabrio. Jedynie co mi się bardzo średnio podoba to kierownica, która kojarzy mi się ze sterem okrętowym Ale nie obraź się i nie bierz tego do siebie, ważne żeby Tobie pasowała
Za całokształt wielki + i pamiętaj, czerwone jest szybsze
P.S. Ciężko ściąga się te czarne listwy na drzwiach? Też mam zamiar zrobić je w kolor...
- tomziel_20
- Forum Audi 80
listy sa na swoim miejscu pomalowane tylko w kolor8S3 pisze:Super kolor i felgi. Podoba mi się.
Gdzie masz dolne listwy na drzwiach??
[ Dodano: 2009-03-28, 23:31 ]
halogenik będzie niebawem aczkolwiek musiał poczekać bo wydatek ponad 4000 tys na miesiąc w remont i wymianie pewnych elementów eksploatacyjnych przekroczył mój budżet miesieczny a chciałbym nadmienić ze w 92 oryginalnie były halogenki chyba ze u Krystiana nie?? pozdro :mrgreen:marcinelk13 pisze:na minus:
-jedynie brak świateł w zderzaku
dzięki wszystkim za te mile słowa , fakt brakuje paru szczegółów ale wszystko będzie a może...i nawet więcej.. Aleeeeeeeeee nie chce nic ponadto wypisywać o planach bo mam je w głowie a gdy staną się w zasięgu realizacji to będziemy działać :mrgreen: POZDRO <ok>
Ostatnio zmieniony 28 mar 2009, 23:38 przez kamyk25, łącznie zmieniany 1 raz.