..::Competition quattro by ezu::.. Napisy końcowe
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- karolpinkii
- Forum Audi 80
Jak już pisałe stylistycznie wzor felgi do Competition wg mnie pasuje bardzo dobrze, ET powoduje ze auto nabrało muskulatury, oponki naciagaja sie troszke fajnie jest.
Dlugo czekałem na zdjęcia na aucie poniewaz sam planuje opony 205/40 i chciałem zobaczyc jak to wygląda i widze że jest tak jak myślałem wszystko ładnie pieknie ale nie podoba mi sie to że miedzy nadklem a opona jest taka duża przerwa, sam mam ten problem u siebie i cały czas dylemat gleby spedza mi sen z powiek.
Efekt niskiego ET i naciągnietej opony dopełnia w moim mniemaniu gleba która powoduje ze konczy sie opona i zaczyna nadkole lub opona zaczyna sie chowac pod nadkolem.
Ogólnie rzecz biorąc te kólka to swietny wybor Ezu 8-) Gratki.
Dlugo czekałem na zdjęcia na aucie poniewaz sam planuje opony 205/40 i chciałem zobaczyc jak to wygląda i widze że jest tak jak myślałem wszystko ładnie pieknie ale nie podoba mi sie to że miedzy nadklem a opona jest taka duża przerwa, sam mam ten problem u siebie i cały czas dylemat gleby spedza mi sen z powiek.
Efekt niskiego ET i naciągnietej opony dopełnia w moim mniemaniu gleba która powoduje ze konczy sie opona i zaczyna nadkole lub opona zaczyna sie chowac pod nadkolem.
Ogólnie rzecz biorąc te kólka to swietny wybor Ezu 8-) Gratki.
Dzięki za dobre słowo wszystkim. Powiem wam że na tył kółkach jeździ się całkiem fajnie, jest sztywniej i szerzej przez co lepiej i pewniej w zakrętach się niunia prowadzi. Jedyny problem to sam asfalt, muszę uważać na dziury jak nigdy dotąd, a jako że zwiększył się rozstaw kół to i koleiny są bardziej odczuwalne. Jednak wszystko rekompensuje poprawa prowadzenia i wygląd <ok>