[80 B4 2,0 ABT] moja 80
[80 B4 2,0 ABT] moja 80
Witam wszystkich
W końcu zabrałem się do pochwalenia moim pierwszym autkiem ,które dostałem od rodziców(prezent na 18 urodzinki :mrgreen: ) . Jest to zwykła B4 z silniczkiem 2,0 ABT rok 92.
Jest to wersja standardowa nie ma żadnych bajer wyposażona w : centralny zamek , alarm oryginalny chyba :mrgreen: , reflektory przeciw mgielne (przód), szyber dach elektryczny, elektrycznie sterowane lusterka i podgrzewane, wspom. kierownicy to chyba wszystko co ma
Dla mnie jest wystarczająca .To mój pierwszy samochodzik i nie zamienię na żaden inny.
pozdrwawiam wszystkich
Fotki>>>> http://neon231.fotosik.pl/albumy/611777.html <<<
W końcu zabrałem się do pochwalenia moim pierwszym autkiem ,które dostałem od rodziców(prezent na 18 urodzinki :mrgreen: ) . Jest to zwykła B4 z silniczkiem 2,0 ABT rok 92.
Jest to wersja standardowa nie ma żadnych bajer wyposażona w : centralny zamek , alarm oryginalny chyba :mrgreen: , reflektory przeciw mgielne (przód), szyber dach elektryczny, elektrycznie sterowane lusterka i podgrzewane, wspom. kierownicy to chyba wszystko co ma
Dla mnie jest wystarczająca .To mój pierwszy samochodzik i nie zamienię na żaden inny.
pozdrwawiam wszystkich
Fotki>>>> http://neon231.fotosik.pl/albumy/611777.html <<<
- GTszymonGT
- Forum Audi 80
- Michaello285
- Forum Audi 80
Wyglada na zadbana, to dobrze swiadczy o poprzednim właścicielu.. Ty też bedziesz o nia dbał :evil: a napewno bedzie Ci długo służyć <ok>
Załuż sobie ringi na zegary, odmłodzisz troche srodek :mrgreen: podswietlenie zegarów juz robiłeś? Jest intensywnie czerwone... pozdrawiam
Zobacz, oceń moje 4koła