[90 b3]Audi 90 by Dario_lsw
[90 b3]Audi 90 by Dario_lsw
Witam. Chciałbym pokazać forumowiczom swoją Audiczkę.
Jeszcze dwa miesiące temu woziłem się taką oto Coupetą:
Jednak pewnego dnia zobaczyłem na allegro interesującą aukcje. Tytuł aukcji: „Audi 90 unikatowy stan”. Pojechałem do Lbn i ją oblukałem. Pewien koleś kupił ją od starszego Pana, który ją sprowadził. Samochodem jeździła przez miesiąc żona. Po miesiącu trafiła im się okazja kupić tanio jakieś inne autko i postanowili sprzedać Audice.
Po obejrzeniu auta zdecydowałem się go nabyć, ponieważ stan jego jest bardzo dobry. Coupeta niestety musiała zostać sprzedana, ale czasami tego żałuje. Jeszcze kiedyś na pewno sobie taka kupię.
Audi 90 88r. 2.3 NG benzyna+gaz 170 tys km przebiegu (pewnie kręcony). Z wyposażenia są tylko elektryczne lusterka i wspomaganie kierownicy. Zawieszenie KONI 40/40
W dniu zakupu:
Pierwsze mycie:
Letnie kapcie(9Jx16):
Blenda US:
Perspektywy:
Bra
Wywalenie tego spojlera
Grill bez znaczka
Zmiana kierownicy
Springi 60/60
Jakieś lepsze car audio
Z czasem pewnie coś się jeszcze wymyśli
Pozdrawiam
Jeszcze dwa miesiące temu woziłem się taką oto Coupetą:
Jednak pewnego dnia zobaczyłem na allegro interesującą aukcje. Tytuł aukcji: „Audi 90 unikatowy stan”. Pojechałem do Lbn i ją oblukałem. Pewien koleś kupił ją od starszego Pana, który ją sprowadził. Samochodem jeździła przez miesiąc żona. Po miesiącu trafiła im się okazja kupić tanio jakieś inne autko i postanowili sprzedać Audice.
Po obejrzeniu auta zdecydowałem się go nabyć, ponieważ stan jego jest bardzo dobry. Coupeta niestety musiała zostać sprzedana, ale czasami tego żałuje. Jeszcze kiedyś na pewno sobie taka kupię.
Audi 90 88r. 2.3 NG benzyna+gaz 170 tys km przebiegu (pewnie kręcony). Z wyposażenia są tylko elektryczne lusterka i wspomaganie kierownicy. Zawieszenie KONI 40/40
W dniu zakupu:
Pierwsze mycie:
Letnie kapcie(9Jx16):
Blenda US:
Perspektywy:
Bra
Wywalenie tego spojlera
Grill bez znaczka
Zmiana kierownicy
Springi 60/60
Jakieś lepsze car audio
Z czasem pewnie coś się jeszcze wymyśli
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2009, 22:45 przez Dario_lsw, łącznie zmieniany 1 raz.
- michael80b3
- Forum Audi 80
Dzięki za miłe komentarze. Jeszcze z tym grillem się zastanowie. Dzisiaj już usunąłem spolier. Pozostało mi tylko usunąć pozostałości z jakiegoś kleju czy tez silikonu. Lecz to niebył dobry dzień. Dzisiaj zrobiłem nią 50km. Podczas gaszenia samochodu usłyszałem głośne stuki w silniku. Pierwsza diagnoza: obróciło panewkę. Macie może jeszcze jakieś pomysły co się tak nagle mogło stać?????