Competition
- Rafalski82
- Forum Audi 80
Jestem w szoku :!: :!: :!: Pablo czemu chcesz sprzedać b4 competition :?: :?: :?: Przecież to jest klasyk !! Ja gdybym miał taką audiczkę to by mi było żal nią jeździć. Niestety mam popularną b4 :-| ale i tak nie narzekam :mrgreen: Mam kilka pytań do Ciebie jako do użytkownika Competition :roll: ...
1. Jak z zawieszeniem ?? Bardzo twarde ?? Komfort bardzo niski ??
2. Spalanie ... tylko szczerze ja mam 2.0 na gazie i ostatnio w mieście spaliła mi 17,8l /100km gazu
3. Przyspieszenie jest jako takie nie chodzi mi tu o od 0 do 100 tylko w jeździe przy wyprzedzaniu... bo w moejej to słabiutko wiadomo nie mam 16V ale jak na 2.0 powinno lepiej jechać.
Pozdrawiam
1. Jak z zawieszeniem ?? Bardzo twarde ?? Komfort bardzo niski ??
2. Spalanie ... tylko szczerze ja mam 2.0 na gazie i ostatnio w mieście spaliła mi 17,8l /100km gazu
3. Przyspieszenie jest jako takie nie chodzi mi tu o od 0 do 100 tylko w jeździe przy wyprzedzaniu... bo w moejej to słabiutko wiadomo nie mam 16V ale jak na 2.0 powinno lepiej jechać.
Pozdrawiam
Zawieszenie jest super. Troche twarde ale komfort według mnie bardzo wysoki. Z tyłu jest niezależne. W zakrętach autko sie prawie nie przechyla no i te Quattro. Rewelacja.....
Jeśli chdzi o spalanie to zależy jak sie jezdzi.
W mieście pali ok 14 l benzyny i ok 15,5 l gazu. Kiedys palil nawet 21 l gazu ale po regulacji gazu spalanie jest mniejsze. W trasie spalil mi srednio 11,5 l gazu/100km. Z tym że to Quattro.
To że tak duzo pali to jest kwestia dobrej regulacji gazu.
Jeśli chodzi o przyspieszenie to nie mierzyłem ale myśle ze ok 9,5 s. Z wyprzedzaniem też bez problemow. Na wyższych biegach też wciska w fotel. Najwięcej pojechalem 200km/h ale poszedłby więcej tylko zbrakło mi drogi:)
Autkiem jeżdzi się super.
Sprzedaje tylko ze względu na to spalanie( spodziewałem sie troche mniejszego ).. Zastanawiam się nad zmianą na TDI. Ale sam już nie wiem.....Troche mi żal sie z nim rozstawać.
Pozdrawiam
Jeśli chdzi o spalanie to zależy jak sie jezdzi.
W mieście pali ok 14 l benzyny i ok 15,5 l gazu. Kiedys palil nawet 21 l gazu ale po regulacji gazu spalanie jest mniejsze. W trasie spalil mi srednio 11,5 l gazu/100km. Z tym że to Quattro.
To że tak duzo pali to jest kwestia dobrej regulacji gazu.
Jeśli chodzi o przyspieszenie to nie mierzyłem ale myśle ze ok 9,5 s. Z wyprzedzaniem też bez problemow. Na wyższych biegach też wciska w fotel. Najwięcej pojechalem 200km/h ale poszedłby więcej tylko zbrakło mi drogi:)
Autkiem jeżdzi się super.
Sprzedaje tylko ze względu na to spalanie( spodziewałem sie troche mniejszego ).. Zastanawiam się nad zmianą na TDI. Ale sam już nie wiem.....Troche mi żal sie z nim rozstawać.
Pozdrawiam
Ja jestem fanem Audi 80 B4 Competition w jego katalogu reklamowym podaja ze spalanie w miescie wynosi 12,5 l /100km :roll: Autko ladne, podoba sie odglos pracy tego 4 cylindrowego 16 zaworowego silnika. W tym limitowanym modelu wszystko jest ladne i pasuje do siebie, nawet kolo zapasowe jest 16 calowa alufelgą. Nie ty jedyny schowales dekielki.
Audifan skoro masz silnik 2.0 90 KM to w profilu powinienies miec wpisane ABT bo ABK to wersja 115 konna
Audifan skoro masz silnik 2.0 90 KM to w profilu powinienies miec wpisane ABT bo ABK to wersja 115 konna
-
- Forum Audi 80