Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wiosenna kosmetyka <ok>
Auto najpierw dokładnie umyłem, a potem wypolerowałem karoserie woskiem, a plastiki środkiem do konserwacji plastików, efekty oceńcie sami
Tak było przed :mrgreen:
I po :mrgreen:
Blenda została zdjęta w celu dokładnego wyczyszczenia i wypolerowania
Blenda już po odnowieniu :mrgreen:
Najbliższe mody to wymiana zderzaka na zderzak od Coupe B3 i wymiana ori czarnej blendy na tą z 90tki, no i oczywiście montaż AC, tylko najpierw musze wrezać w miejsce po Bord Computerze mój termometr <ok>
Auto najpierw dokładnie umyłem, a potem wypolerowałem karoserie woskiem, a plastiki środkiem do konserwacji plastików, efekty oceńcie sami
Tak było przed :mrgreen:
I po :mrgreen:
Blenda została zdjęta w celu dokładnego wyczyszczenia i wypolerowania
Blenda już po odnowieniu :mrgreen:
Najbliższe mody to wymiana zderzaka na zderzak od Coupe B3 i wymiana ori czarnej blendy na tą z 90tki, no i oczywiście montaż AC, tylko najpierw musze wrezać w miejsce po Bord Computerze mój termometr <ok>
Kim jesteś i co zrobiłeś zPawłem? on nigdy by nie założył blendy i zderzakapawelrybak15 pisze:Najbliższe mody to wymiana zderzaka na zderzak od Coupe B3 i wymiana ori czarnej blendy na tą z 90tki, no i oczywiście montaż AC, tylko najpierw musze wrezać w miejsce po Bord Computerze mój termometr
Kozi
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No i nie założe zderzaka z Coupety, jednak nie pozostawie przodu takim jakim jestgniado pisze:Kim jesteś i co zrobiłeś z Pawłem? on nigdy by nie założył blendy i zderzakapawelrybak15 pisze:Najbliższe mody to wymiana zderzaka na zderzak od Coupe B3 i wymiana ori czarnej blendy na tą z 90tki, no i oczywiście montaż AC, tylko najpierw musze wrezać w miejsce po Bord Computerze mój termometr
Kozi
Kto chce sie dowiedzieć, co planuje zrobić z przodem :?: <ok>
P.S. Mały filmik z moją 80tką w roli głównej
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
OK, już dłużej nie zwlekam <ok>
Dzięki uprzejmości kolegi Klaksona kupiłem oba zderzaki od Audi 90 za jedyne 150PLN <ok>
Przedni zderzu stan BDB, tylny gorzej, ale to sie zrobi, wielkie dzięki Klakson <ok>
A oto foty (ta z zamontowanym i pomalowanym zderzem to fotomontaż autorstwa mojej kumpeli )
[ Dodano: 2009-04-01, 00:22 ]
Zmiana planów, B3 zostało sprzedane, niedługo zaprezentuje wam moje nowe toczydełko <ok>
[ Dodano: 2009-04-01, 22:32 ]
To oczywiście był żart
Było, jest i będzie Audi 80 B3 1,6TD SB <ok>
Bo Opel ist scheisse, Opel ist dreck, eine kleine bombe, und Opel ist weg <rotfl>
Dzięki uprzejmości kolegi Klaksona kupiłem oba zderzaki od Audi 90 za jedyne 150PLN <ok>
Przedni zderzu stan BDB, tylny gorzej, ale to sie zrobi, wielkie dzięki Klakson <ok>
A oto foty (ta z zamontowanym i pomalowanym zderzem to fotomontaż autorstwa mojej kumpeli )
Zmiana planów, B3 zostało sprzedane, niedługo zaprezentuje wam moje nowe toczydełko <ok>
[ Dodano: 2009-04-01, 22:32 ]
To oczywiście był żart
Było, jest i będzie Audi 80 B3 1,6TD SB <ok>
Bo Opel ist scheisse, Opel ist dreck, eine kleine bombe, und Opel ist weg <rotfl>
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2009, 22:39 przez pawelrybak15, łącznie zmieniany 1 raz.
przecież juz zaprezentowałeś . Zaraz znajde linka to podrzuce. niech inni pooglądająpawelrybak15 pisze:...
edit: znalazłem. prosze : https://audi80.pl/opel-calibra-c20xe ... t27562.htm
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: