Czy to jakiś żart?
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Wczoraj zacząłem początkowo szykować screeny i wygląd zhackowanego forum, jakoby nasze forum zostało zhackowane.
Mało kto domyśliłby się. Miałbym masę wiadomości na GG, ze ktoś rozwalił nam forum.
Pomyślałem sobie, kurcze, żebym nie wywołał wilka z lasu - jakiś taki przesądny chyba jestem
i dlatego darowałem sobie ten żart.
Czuję, że w przyszłym roku to zrobię
Mniej więcej coś takiego + kawałek rozwalonego forum
http://img225.imageshack.us/img225/7706 ... tfr5ma.jpg
Mało kto domyśliłby się. Miałbym masę wiadomości na GG, ze ktoś rozwalił nam forum.
Pomyślałem sobie, kurcze, żebym nie wywołał wilka z lasu - jakiś taki przesądny chyba jestem
Czuję, że w przyszłym roku to zrobię
Mniej więcej coś takiego + kawałek rozwalonego forum
http://img225.imageshack.us/img225/7706 ... tfr5ma.jpg
Tak :mrgreen:
Proponuje głosowanie ogolnoforumowe na temat jaka powinna byc obowiazkowa miesieczna skladka na forum aby moc z niego korzystac, opcje dostepne od 10-100zl i oficjalny komunikat ze forum bedzie platne poniewaz jest juz bardzo rozwiniete, skupia mnostwo userow i zawiera wiele cewnnych informacji
<ok>
Proponuje głosowanie ogolnoforumowe na temat jaka powinna byc obowiazkowa miesieczna skladka na forum aby moc z niego korzystac, opcje dostepne od 10-100zl i oficjalny komunikat ze forum bedzie platne poniewaz jest juz bardzo rozwiniete, skupia mnostwo userow i zawiera wiele cewnnych informacji
dobre <haha>goldi j51 pisze:w związku z brakiem funduszy na działanie klubu forum zostanie zawieszone na miesiąć czasu
ja mam jeszcze inne pomysły na 1 kwietnia. wrzucić dla jaj ogłoszenie, że: wpisy na SB, w działach moje auto oraz na każdy temat na zasadzie PRE-PAID. nie doładujesz konta nie spamujesz <haha>
albo, że dla oszczędności przeszliśmy na tańszy serwer i forum będzie działało tylko w godzinach 0:00 - 12:00. za utrudnienia przepraszamy <haha>