[80 B3 1.8S]by Marcin19l SPRZEDANA
-
- Forum Audi 80
- przemko1982
- Audi 80 Klub
z 1 felga bawiłem się z tydzięn po 2-3h dziennie, ale z 2 idzie już lepiej. Dzisiaj zdarłem już cały podkład z niej papierkiem 240 w 4h a to chyba dobry wynikMaciejaa pisze:dlugo ci z tym zeszlo??
Masz racje dekielki są plastikowe i chyba takie zostaną ponieważ większą częsc dekielka zajmuje logo OOOOblady11 pisze:To teraz kolego powiedz mi co zrobisz z dekielkami??? o ile znam zycie to sa plastikowe a tego juz nie spolerujesz????
czasami grzebac cos samemu sie nie oplaca bo zejdzie ci dwa razydluzej i lepiej oddac to w profesjonalne rece chyba ze liczy sie ze sam robisz ale ogolnie robota piekna
dekle mozna dorobic glatkie np metalowe ja sie wlasnie szykuje do zrobienia do moich alusow bo orginaly przepadly czytaj ukradli i juz takich nie dostane nigdzie
dekle mozna dorobic glatkie np metalowe ja sie wlasnie szykuje do zrobienia do moich alusow bo orginaly przepadly czytaj ukradli i juz takich nie dostane nigdzie
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
faktycznie... :oops:Marcin19l pisze:na 7 zdjeciu z przodu nie ma kapselka, odpadł mi podczas podrózy nad morze :-|marcinelk13 pisze:nie patrzyłeś jak wygląda bez kapslów ?
Ale bez kapsli słabo wygląda poniewaz felgi są uniwersalne i maja chyba 9 otworow na śruby...
jednak bez kapsli lepiej to wyglądałoby <ok>