Audi 80 1,8 by AUDI_80 nowe fotki str 1
Audi 80 1,8 by AUDI_80 nowe fotki str 1
Cześć. chciałbym wam przedstawić te oto Audi. Jest ono z roku 1987. Jego stan jest wręcz idealny. Nie było ani nie jest ono efektem żadnego tuningu. Silnik to 1,8 na gaźniku 88PS. Do normalnej jazdy wystarcza. Ma on wrzucony gaz. Jego spalanie to około 8-9l/100km tak że źle nie jest. W aucie raczej większych zmian nie będzie, ponieważ jest ono do sprzedania. Szkoda go trochę sprzedać, ale cóż czasem tak bywa.... Oto zdjęcia;):
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2009, 17:32 przez AUDI_80, łącznie zmieniany 2 razy.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Ładna ori audiczka <ok> Szkoda, że skoro igiełka to idzie na sprzedaż :roll:
Ostatnio zmieniony 26 mar 2009, 18:55 przez Niki20, łącznie zmieniany 1 raz.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
następca już jest, ale spod innej marki. Zakup nowego auta był nie spodziewany i jeszcze miesiąc temu nikt by nie powiedział że to autko będzie sprzedawane. Auto jak nie sprzeda się to go przejmuję :mrgreen:
Pokrowiec na kierrze może się nie podoba, ale tak było bardziej wygodniej;)
Auto to raczej podstawowa wersja nie ma tam jakichś tam bajerów typu klima.
U nas to już 6 czy nawet 7 audica w rodzinie, także u mnie bynajmniej "tradycja" pozostanie w marce.
Pokrowiec na kierrze może się nie podoba, ale tak było bardziej wygodniej;)
Auto to raczej podstawowa wersja nie ma tam jakichś tam bajerów typu klima.
U nas to już 6 czy nawet 7 audica w rodzinie, także u mnie bynajmniej "tradycja" pozostanie w marce.
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2009, 18:36 przez AUDI_80, łącznie zmieniany 1 raz.
http://allegro.pl/item580883510_audi_80 ... _inne.html
w audi były takie felgi, lecz przy nich przy max skręcie ocierały o karoserię, więc zostały sprzedane. Dziadek kupił większe auto dla siebie(vana) aby było mu wygodniej. No i teraz ma dwa. Albo zostanie sprzedane albo ja go przejmę(kupię). Fakt szkoda mi wydać 5000zł na niego jak za dwa lata za tą kasę kupię lepsze auto. Chyba, że je przejmę i sobie go rezne na gs itp aby go odmłodzić. Mi tam rok nie gra roli. Sami go przywieźliśmy kilka lat temu od kierowcy z niemiec, stąd był tak mały przebieg(140tyś przy kupnie). A to już 9 audi w rodzinie w tym piąte b3;)
w audi były takie felgi, lecz przy nich przy max skręcie ocierały o karoserię, więc zostały sprzedane. Dziadek kupił większe auto dla siebie(vana) aby było mu wygodniej. No i teraz ma dwa. Albo zostanie sprzedane albo ja go przejmę(kupię). Fakt szkoda mi wydać 5000zł na niego jak za dwa lata za tą kasę kupię lepsze auto. Chyba, że je przejmę i sobie go rezne na gs itp aby go odmłodzić. Mi tam rok nie gra roli. Sami go przywieźliśmy kilka lat temu od kierowcy z niemiec, stąd był tak mały przebieg(140tyś przy kupnie). A to już 9 audi w rodzinie w tym piąte b3;)
- michael80b3
- Forum Audi 80