[B3 2.3 NG 90 ] Neu Foty
ładny audik... jak juz przód masz od b4 do tylnie błotniki musisz poszerzyć bo tak to przód jest szerszy od tyłu... dla mnie to trochę śmiesznie wygląda ale to tobie ma się podobać...
najładniejszą częścią auta dla mnie to felgi ... jak bys dał mniejsze oponki np. 205/45 bo 225 to napewno przesada do b3 chyba, że masz kłopoty z trakcją ;p i obniżył troszkę tak - 40 to było by naprawde ładnie/// pozdro
najładniejszą częścią auta dla mnie to felgi ... jak bys dał mniejsze oponki np. 205/45 bo 225 to napewno przesada do b3 chyba, że masz kłopoty z trakcją ;p i obniżył troszkę tak - 40 to było by naprawde ładnie/// pozdro
-
- Forum Audi 80
godzio pisze:ładny audik... jak juz przód masz od b4 do tylnie błotniki musisz poszerzyć bo tak to przód jest szerszy od tyłu... dla mnie to trochę śmiesznie wygląda ale to tobie ma się podobać...
Dam Tyłek z B4 ( przed malowaniem ) , ale tylko dlatego , że bardziej mi się podoba , jeśli rozchodzi się o szerokość samochodu to wcale przód nie jest szerszy od tyłu :-> Wiem , bo mam
[ Dodano: 2009-04-04, 20:35 ]
Rychu_coupe pisze:super felgi ale środek moim zdaniem porażka wolałbym już jeździć z dziurą w fotelu niż w pokrowcu
Masz racje co do Felungu , jest Extra Polery brak , ale to w najbliższej przyszłosci :-> , co do pokrowców , są extra moim zdaniem i na gołe oko nie dasz wiary , że to pokrowce dlaczego ? Bo są szyte na miarę <ok> Boczki i tylne podszybie będą pod komplet w tym samym kolorze <ok> Tak mi się podoba :!: Znajdz ori w tych barwach i z takiego materiału , to biorę , choćbym miał dać kupe kaski <ok> , mimo wszystko dzx , za opinkę <ok>
spaykee pisze:Teraz autko prezentuje się znacznie lepiej na tym felunku - no i z tym wnętrzem. <ok> Ale mimo wszystko szkoda, że nie jest to ori tapicerka.
A wracając do felg - nie wystają Ci przypadkiem za obrys? 8-)
Nio Szkoda , że nie Ori , ale jak pisałem wcześniej , znajdz mi ori w tych barwach Nad wnętrzem pracuje coraz intensywniej , a lakier i wygląd z zewnątrz musi poczekać do końca Maja Tył wystaje za obrys jakieś 1,5 Cm , Ale poszerzę nadkola przed malunkiem <ok>
[ Dodano: 2009-04-05, 23:55 ]
Maras S2 pisze:Zapewne wystają i to bardzo:D tak jak munie swoją drogą coraz więcej zaczyna być Borbetów w śród nas. Zaczynam być zazdrosny :lol:
Nie bardzo wystają , jakieś 1,5 cm , jak wcześniej pisałem i tylko tył Przód ze względów na błotniki B4 i cały przód nie wystaje wogóle :-> , Borbetki to jedne z najtwardrzych felg na rynku , a Borbet type A w Audi prezentują się naprawdę rewelacyjnie <ok> Mnie naprawde cieszy to jak , Chłopcy jadący za mną kręcą filmik lub robią fotki mojej Niuni Ps. Kup Borbetki , zobacz jaka różnica <ok>
[ Dodano: 2009-04-05, 23:58 ]
blady11 pisze:No koła rzeczywiście u Ciebie wyglądają lepiej...
Co do tapicerki to rozejrzyj się za jakimś konkretnym welurem w dobrym stanie i może nawet z grzaniem coś z b4 może jakieś kubły... Koszto to może z 500 zł z boczkami... Pokrowce nie robią wrażenia...;-(
Pozatym bedzie git... poleruj koła i daj jeszcze jakieś zdjęcie auta bokiem bo na tych mało widac jak to sie prezentuje....
Bokiem , Special dla Ciebie dałem , Reszta zajebis.... fotek po polerce <ok>
[ Dodano: 2009-04-09, 02:21 ]
Neu Foto Felunku <ok>
Lucas830 do tych felg konieczna jest gleba auto wygląda jakby było terenowe... Borbety A super model, ale dekielki masz jakieś bez emblematów, jedno lusterko w kolorze, drugie nie, na drzwiach fruwają listwy, widać rdzę na błotniku, przód pomieszanie 90 z B4 z tyłu nie oryginalny spojler w dodatku klapa jakaś krzywa i dwie metrowe fruwające anteny - jednym słowem potrzeba dużo pracy włożyć w auto... to wszystko jest nie spójne i z sobą nie współgra poza tym jak na moje oko to po dużych przejściach jest ta 90. Te pokrowce może i leżą dobrze na fotelach, ale mi za nic nie podpasują do Audi. Musisz wszystko dograć bo teraz samochód wygląda jak choinka, mam nadzieję, że wyprowadzisz ją na prostą.
Pozdro i powodzenia <ok> Mam nadzieję, że tą krytykę przyjmiesz odpowiednio i zmobilizuję Cię to do pracy.
Pozdro i powodzenia <ok> Mam nadzieję, że tą krytykę przyjmiesz odpowiednio i zmobilizuję Cię to do pracy.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2009, 01:27 przez gornik, łącznie zmieniany 1 raz.
Spoko zobaczymy to w realu w Oświęcimiu <ok> ale nie jest aż tak naj gorzejAUDI_A6 pisze:Zakładając te felgi zacząłeś od "dupy" strony, bo najpierw trzeba ładnie posadzić auto, dopiero potem dobrać felgę, wtedy to jakoś wygląda i się prezentuje.
otóż to.gornik pisze:Mam nadzieję, że tą krytykę przyjmiesz odpowiednio i zmobilizuję Cię to do pracy.
Ależ żeście mnie zbłechtali z błotem , autko jest po dużych przejściach , poza tym co do poniektórych tu użytych zdań mam odmienne swoje . Antenki napewno znikną , zawias to się zobaczy itd.
[ Dodano: 2009-04-23, 00:03 ]
Górnik , będe się starał, ale wszystko w czasie z powodu braku czasu dla swojej Niuni - Jak to powiedają " Szefc zawsze chodzi w dzirawych butach " Dziękuje za opinię :->
[ Dodano: 2009-04-23, 00:06 ]
PS. teraz po utarcie sprzęgła w Niuni , polerka felg , foto po zakonczeniu
[ Dodano: 2009-04-23, 00:03 ]
gornik pisze:Musisz wszystko dograć bo teraz samochód wygląda jak choinka, mam nadzieję, że wyprowadzisz ją na prostą.
Górnik , będe się starał, ale wszystko w czasie z powodu braku czasu dla swojej Niuni - Jak to powiedają " Szefc zawsze chodzi w dzirawych butach " Dziękuje za opinię :->
[ Dodano: 2009-04-23, 00:06 ]
PS. teraz po utarcie sprzęgła w Niuni , polerka felg , foto po zakonczeniu
olej te dekielki i zrób na zamówienie płaskie - jesli chcesz numer to odezwij sie....gornik pisze:Lucas830 do tych felg konieczna jest gleba auto wygląda jakby było terenowe... Borbety A super model, ale dekielki masz jakieś bez emblematów,
koszto 25zł szt... a efekt? BEZCENNE heehehe
reszte powoli poprawisz przed malowaniem... ale z zgodze sie z kolegami wyżej - duuużo pracy...