[B4 1.9 TDI 1Z] Nie do zajeżdżenia (prawie...)!!
- ChrisGotIt
- Forum Audi 80
[B4 1.9 TDI 1Z] Nie do zajeżdżenia (prawie...)!!
Witam forumowiczów.
Chciałbym przedstawić wszystkim moją B-czwóreczkę.
W skrócie: Audi 80 B4 1.9 TDI (90 KM). Kolor: czarny metalic. Rok prod. 1994, sprowadzone z Niemiec w 2005 (I właściciel) i od tegoż roku w moim posiadaniu. Według papierów - fabryka w Ingolstadt. Przebieg na dzień dzisiejszy (5.04.2009) - trochę ponad 291 tys., czyli już całkiem sporo. Ogólnie autko nie do zdarcia, silnik dobrze znany, ekonomiczny. Zalet jest wiele. Poprzedni właściciel widocznie opiekował się o bryczkę bo samochód był (i nadal jest) bardzo zadbany;-)
Wyposażenie:
ABS
Airbag kierowcy
Wspomaganie kierownicy
Elektrycznie sterowane przednie szyby, lusterka i przednie lampy
El. szyberdach
Obrotomierz
Oryginalne alufelgi 15" (195x65)
Centralny zamek
Hak
Jasna sprawa załączam kilka fotek.
Zapraszam do oceniania
Chciałbym przedstawić wszystkim moją B-czwóreczkę.
W skrócie: Audi 80 B4 1.9 TDI (90 KM). Kolor: czarny metalic. Rok prod. 1994, sprowadzone z Niemiec w 2005 (I właściciel) i od tegoż roku w moim posiadaniu. Według papierów - fabryka w Ingolstadt. Przebieg na dzień dzisiejszy (5.04.2009) - trochę ponad 291 tys., czyli już całkiem sporo. Ogólnie autko nie do zdarcia, silnik dobrze znany, ekonomiczny. Zalet jest wiele. Poprzedni właściciel widocznie opiekował się o bryczkę bo samochód był (i nadal jest) bardzo zadbany;-)
Wyposażenie:
ABS
Airbag kierowcy
Wspomaganie kierownicy
Elektrycznie sterowane przednie szyby, lusterka i przednie lampy
El. szyberdach
Obrotomierz
Oryginalne alufelgi 15" (195x65)
Centralny zamek
Hak
Jasna sprawa załączam kilka fotek.
Zapraszam do oceniania
-
- Forum Audi 80
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
- michael80b3
- Forum Audi 80
- ChrisGotIt
- Forum Audi 80
Jak będę miał chwilę to specjalnie pstryknę foto i będzie wiadomoGrzecho89 pisze: Ps: A co się kryje pod pokrowcami :?:
To fakt, niestety... Brak klimy trochę uciążliwy. Jazda w letnie dni (te gorętsze) i w dodatku czarnym autem to piekło. Na osłodę został szyberdach i sprawny nawiewbob232 pisze: śliczna i zadbana audi <ok> szkoda troszkę że nie ma klimy
Ładna seria, widać że zadbana <ok> Jakieś plany na przyszłość?
-
- Forum Audi 80
fajna zadbana fureczka. Kolorek ten sam co moj )) plus ze fajnie wglada , ale minus w lato masz tak samo goraco w srodku i widze ze masz tez brak klimy...... MASAKRA W UPALNE DNI <buu>
Ja sie odizolowalem od gorąca troche przez przyciemnione szybki, jest lepiej ale to i tak nie to samo co z klimą
Dbaj o ta furke bo warto !
Ja sie odizolowalem od gorąca troche przez przyciemnione szybki, jest lepiej ale to i tak nie to samo co z klimą
Dbaj o ta furke bo warto !
- ChrisGotIt
- Forum Audi 80
Plany owszem. Pierwsza sprawa to klapa bagażnika, na zdjęciach może widać - pod tablicą rej. jest mały wniot (sekunda nieuwagi przy zaczepianiu przyczepki, mój błąd :-| ). Po świętach pędzę do lakiernika. Po drugie: car audio! Poprzedni właściciel zamontował ładne tashki ale niestety głośników już nie było jak nabywałem autko. Na podszybiu siedziały jakieś lipne brzęczyki to już dawno wymieniłem (trafiło na Blaupunkt). Radio do wymiany bo brak mp3.gielo pisze:Ładna seria, widać że zadbana <ok> Jakieś plany na przyszłość?
Poza tym czysta kosmetyka - ładniejsze pokrowce, osłona na akumulator, pomalować hak, wypolerować wydech. Zawsze coś się jeszcze znajdzie.
Pozdrawiam.
fura widzę bardzo ładna kolorek grafitowy metalik jak u mnie też mi się podoba
dbaj o silniczek a w szczególności lej porządną oliwę i pilnuj wymian oraz załóż sobie wstępny filterek paliwa a fura na pewno jeszcze baaaardzo dłuuugo posłuży <ok>
no i przydałoby się trochę poprawić osiągi :mrgreen: tylko nie zetrzyj tych zimówek bo są bardzo fajne i świetnie się trzymają
dbaj o silniczek a w szczególności lej porządną oliwę i pilnuj wymian oraz załóż sobie wstępny filterek paliwa a fura na pewno jeszcze baaaardzo dłuuugo posłuży <ok>
no i przydałoby się trochę poprawić osiągi :mrgreen: tylko nie zetrzyj tych zimówek bo są bardzo fajne i świetnie się trzymają