[Audi 80 B4 2.0E sedan] tzw. nówka sztuka nowe foty (alu)
-
- Forum Audi 80
[Audi 80 B4 2.0E sedan] tzw. nówka sztuka nowe foty (alu)
Witam, wiec w koncu i ja sie moge pochwalic. Okolo miesiaca temu stalem sie posiadaczem takiej oto audiki 80 B4 2.0E sedan 1994r. Fabryka zaladowala na poklad:
- 4 x el. szyby
- el. lusterka
- klime manualna
- BC (bez AC)
- ABS
- EDS
ja dodalem sekwencyjna instalacje gazowa tj. szare valteki, sterownik zenit, reduktor tomasetto.
Na koniec chcialem napisac cos z czym wielu z Was pewnie sie nie zgodzi, tj. autko ma na liczniku 86 000. Mi wygląda na to, że jest to prawdopodobne. W autku nadal ori amory (juz niedlugo, czekam na wyplate), wyciagnalem ori laczniki stabilizatora.... wiec moze jednak.
Galeria ze zdjeciami:
Pozdrawiam
EDIT1: co do przebiegu... ja tam nie wiem, nie upieram sie jakos strasznie, ale wiekszosc wskazuje na to, ze moze byc zblizony do ori, od nowosci wg TARGI (wloski Brief) jezdzil nim pan, ktory sprzedajac go mial 76 lat... Poza tym tapicerka, silnik z kazdej strony (ja go mylem, kupilem tzw. brudny znaczy sie zakurzony) wszystko jest za ladne i za "nowe".
EDIT2: fotki pokaza sie na nowym felunku, dokładkami Zendera, z kierą S2 i półkubłami w środku juz moze kolo czwartku, wtedy moze bedzie tez lepiej umyty troche
- 4 x el. szyby
- el. lusterka
- klime manualna
- BC (bez AC)
- ABS
- EDS
ja dodalem sekwencyjna instalacje gazowa tj. szare valteki, sterownik zenit, reduktor tomasetto.
Na koniec chcialem napisac cos z czym wielu z Was pewnie sie nie zgodzi, tj. autko ma na liczniku 86 000. Mi wygląda na to, że jest to prawdopodobne. W autku nadal ori amory (juz niedlugo, czekam na wyplate), wyciagnalem ori laczniki stabilizatora.... wiec moze jednak.
Galeria ze zdjeciami:
Pozdrawiam
EDIT1: co do przebiegu... ja tam nie wiem, nie upieram sie jakos strasznie, ale wiekszosc wskazuje na to, ze moze byc zblizony do ori, od nowosci wg TARGI (wloski Brief) jezdzil nim pan, ktory sprzedajac go mial 76 lat... Poza tym tapicerka, silnik z kazdej strony (ja go mylem, kupilem tzw. brudny znaczy sie zakurzony) wszystko jest za ladne i za "nowe".
EDIT2: fotki pokaza sie na nowym felunku, dokładkami Zendera, z kierą S2 i półkubłami w środku juz moze kolo czwartku, wtedy moze bedzie tez lepiej umyty troche
Ostatnio zmieniony 13 gru 2011, 02:15 przez truskawkowy, łącznie zmieniany 11 razy.
Zgadzam sie auto jest super :mrgreen:Grzecho89 pisze:joker9-89, jeżeli przebieg jest realny to ktoś musiał być nie poważny żeby tak mało jeździć takim super autkiem
Kolego tym się nie sugeruj przy przebiegach 300tyś też sa jeszcze ori części bo to jest audi <ok> ale oczywiście nie podważam że przebieg nie może być realny a wręcz przeciwnie wygląda na realny bo niunia jest bardzo zadbana <ok>truskawkowy pisze:W autku nadal ori amory (juz niedlugo, czekam na wyplate), wyciagnalem ori laczniki stabilizatora.... wiec moze jednak.
Pozdrawiam
- michael80b3
- Forum Audi 80