pospolita B3 a jednak inna ;)
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja na żywo widziałem jedną taką (oprócz mojej;-) Jak na naszewarunki pogodowe - chodzi mi tu o niezbyt delikatne zimy - to te zabezpieczenie jest jak najbardziej na miejscu! A przy okazji dodaje swoistego uroku Niuni:-)Spinnaker pisze:Także powiem że nieprawda, bo tutaj się odniosę do stojo = moja jest z 90r, czerwona, ale tapicerkę ma czarną jak opony no i mam 5 biegów, i powiem że mimo małej mocy to śmiga jak burza, silnik jest słaby bo słaby, ale elastyczny, i przy 60 km/h na "piątce" wcale się nie dławi i przyśpiesza pięknie =) oczywiście bez gazu, ale widzę po cenach że lepiej by było gdyby to był diesel...
Oofol - wiem, widziałem Twoją niunię hehe, a te wersje z szeroką "płachtą" na boku widziałem tylko na allegro, a w rzeczywistości ani jednej ) hehe
NO niby tak, ale do np czerwonego koloru..to..tak mi średnio by to wyglądało, powiem inaczej = nie potrafię sobie wyobrazić tego na mojej hehe ) ale masz rację, na pewno jest dobre zabezpieczenie, bo widzę po swoich bokach że przydała by się renowacja ) ale z drugiej strony następuje globalne ocieplenie, więc ciepło będzie w zimę heheOofol pisze:Ja na żywo widziałem jedną taką (oprócz mojej;-) Jak na naszewarunki pogodowe - chodzi mi tu o niezbyt delikatne zimy - to te zabezpieczenie jest jak najbardziej na miejscu! A przy okazji dodaje swoistego uroku Niuni:-)Spinnaker pisze:Także powiem że nieprawda, bo tutaj się odniosę do stojo = moja jest z 90r, czerwona, ale tapicerkę ma czarną jak opony no i mam 5 biegów, i powiem że mimo małej mocy to śmiga jak burza, silnik jest słaby bo słaby, ale elastyczny, i przy 60 km/h na "piątce" wcale się nie dławi i przyśpiesza pięknie =) oczywiście bez gazu, ale widzę po cenach że lepiej by było gdyby to był diesel...
Oofol - wiem, widziałem Twoją niunię hehe, a te wersje z szeroką "płachtą" na boku widziałem tylko na allegro, a w rzeczywistości ani jednej ) hehe
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
witajstojo pisze:ja mam identycznego i również z tak małym przebiegiem. CO zauważyłem to jakaś limitowana edycja była w 90 r, bo ten cienki pasek był tylko w czerwonych z silnikiem gaźnikowym 1,6, 4 biegową skrzynią biegów i bordową tapicerką z tylnymi zagłowkami. Oto link do mojej besti :mrgreen: :viewtopic.php?t=819
[ Dodano: 2007-04-18, 18:29 ]
audi80.pl/viewtopic.php?t=819 no teraz bedzie chodzić
heheh mozliwe ze wersja limitowana , ale niekoniecznie czewrone nadwozia ja mam bialutką audiczke i równierz 4 biegi i tapicerka bordo ( apropo bardzo ładnie sie prezentuje co nie)
hehe, ja sobie tylko wyobrażam co musicie czuć na 4 jak brakuje tego następnego hehe ale bordowej tapicerki nie mam, a mam 5 biegów, no i po samochodzie widzę że raczej nic nie było zmienianeM@rcus pisze:Możliwe że poprzedni właściciel poprostu zmienił skrzynie na 5 i teraz masz, często tak bywa z 4 że jednak brakuje tego jednego biegustojo pisze:ake nie masz bordowej tapicerki