Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Audi Coupe] czuje wiosnę...

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
nowi2
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: nowi2 » 07 kwie 2009, 23:58

no no, fajnie środek wygląda, ale jak dla mnie za dużo ringów:D hehe podświetlenie super <ok>

Awatar użytkownika
dexx
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Re: [Audi Coupe] czuje wiosnę...

Post autor: dexx » 08 kwie 2009, 00:28

marzenie pisze:bardzo mi się podoba to nowe podświetlenie, Wam też???
jasne :D ringi też pasują mi do srebrnej strzały :D

Awatar użytkownika
Groszek_6
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Groszek_6 » 08 kwie 2009, 07:27

ładna cupe'jka, fajny kolorek :->
Ale osobiście nie cierpię cupe l <ok>
Pozdrawiam <piwo>

Awatar użytkownika
warlock
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: warlock » 08 kwie 2009, 20:07

Świetnie wykonane dotychczasowe prace przy audiczce :-) Widać że coupe'tka trafiła pod dobre skrzydła.
Powodzenia w dalszych pracach.

Awatar użytkownika
borbet
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: borbet » 08 kwie 2009, 20:28

ładna coupejka, szczególnie fajny króliczek inside ;-)

Awatar użytkownika
Tomiko9
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Tomiko9 » 18 wrz 2009, 15:16

No prześliczna ta strzałeczka! <ok>
Pełen podziw z mojej strony! ;-)
Śliczne efekty na fotkach-oby tak dalej! ;-)
Pozdrawiam! ;-)

marzenie
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marzenie » 26 paź 2009, 01:12

Witajcie, troszkę zaniedbałam to forum, ale to dlatego, że czas u mnie to towar "deficytowy" :-? (brakuje mi go nawet na sen) Wiele i "niewiele" zmieniło się w mojej zabaweczce: nie bierze już oleju (wymieniona uszczelka pokrywy silnika i po krzyku, a trochę niepokoju było), nowiutki akumulator (w końcu mogę posłuchać muzy na postoju bez ryzyka "obciachu" przy próbie uruchomienia silnika), naprawiona nieszczelna tylna lampa, dostawała się do niej woda, paliły się kolejne żarówki, wymieniony pasek rozrządu (wcześniejszy założył mi partacz, gdyby nie ciekawość i zdjęcie osłony rozrządu w celu zobaczenia co tam jest, nie zobaczyłabym strzępów starego paska i pewnie już dawno musiałabym szukać nowego silnika...dodam, że pasek był wymieniony w styczniu 2008 - według opinii znających się na rzeczy był zanadto naciągnięty, a powinien być tylko lekko napięty, ja tam się na tym nie za bardzo znam, ale długo by już nie pociągnął w tym stanie), ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - mam teraz taaakiego mechanika, że już nigdy nikt z przypadku nie pogrzebie w mojej audiance :mrgreen: W końcu zakupiłam też porządne lustereczko od strony kierowcy (to już trzecie, ale do trzech razy sztuka - nareszcie jest super!), wymienione też świece i przewody od elektryki, nowy parownik do sekwencji (cena mnie zszokowała :roll: ) i większość przewodów od gazu, nowy alarm i inne utrudnienia dla amatorów mojego samochodziku także...Szukam teraz zamka do centralnego do bagażnika (do coupe jest problem, zamówiłam, ale od paru miesięcy czekam bez skutku, może ktoś ma i chce sprzedać?). Poza tym planów zmian na razie niezbyt dużo - bliżej zimy amortyzatory - słabo jakoś wyszły w badaniu technicznym, oponki już zimówki - w pierwszy dzień śniegu zaliczyłam "ślizgawkę" na wzniesieniu, podziałało znakomicie - tego samego dnia zmieniłam oponki :lol: Reszta moich planów nadal musi czekać na realizację. Pozdrawiam wszystkich z forum 8-)

Awatar użytkownika
jagna
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jagna » 26 paź 2009, 09:02

Śliczna ta Twoja niunia i jak kolega wcześniej napisał trafiła w dobre ręce. <ok> . Pozdrawiam

AdiAudi

Post autor: AdiAudi » 01 lis 2009, 09:24

Przysłowie się nie sprawdziło:) Twoja ciekawość zadziałała na plus dla Audiczki, bo szkoda by było jej. Powodzenia życzę :-D

Awatar użytkownika
przemek6
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: przemek6 » 14 gru 2009, 16:02

Piękne coupe , w rzeczywistości wygląda ładniej niż na zdjęciu .Takiej coupety można tylko pozazdrościć . Pozdrawiam i życzę powodzenia w modach <ok>

bobsley6
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: bobsley6 » 14 gru 2009, 16:22

Jak dla mnie troche za dużo chromu (ringi) i to czerwone podświetlenie tez mi sie nie podoba. Lekko powiewa wiochą... jednak jest to moje zdanie.. bez tych rzeczy auto bardzo fajne.....

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 07 kwie 2010, 01:14

No właśnie tak jak kolega wyżej pisze, czerwone neony ze środka out, ringi z wylotów i ten wielki dookoła mieszka też out i będzie git majonez <ok>
Zerknij także do mnie, u mnie spore zmiany i to jeszcze nie koniec :-)

Awatar użytkownika
Niki20
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Dominik
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Niki20 » 07 kwie 2010, 07:53

Marzena coś ostatnio zaniedbała forum. <palma> :mrgreen:

marzenie
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marzenie » 09 kwie 2010, 22:55

Niki20 pisze:Marzena coś ostatnio zaniedbała forum. <palma> :mrgreen:
No rzeczywiście, aktywna to ja ostatnio nie byłam na forum...oj nie, ale w wakacje się poprawię, obiecuję. :oops: Zachciało mi się znowu być studentką...no to nie mam za bardzo czasu, pracuję też zawodowo, no to mam tego czasu jeszcze mniej, a w wolnych chwilach...dojeżdżam i szoruję autko (z woskiem też szaleję)...koledzy się ze mnie śmieją, że zedrę cały lakier, ale ja nienawidzę jak audiana jest brudna, co zrobić "taki life"? Sreberko chodzi cudnie, wymienione ma świece i wymieniony zamek w tylnej klapie, nareszcie więc otwieram bagażnik pilotem, a nie kolanem z zakupami w zębach, :roll: Szukam teraz fajnego CB. Pozdrawiam wszystkich z tego forum <ok>

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 10 kwie 2010, 00:18

marzenie pisze:)...koledzy się ze mnie śmieją, że zedrę cały lakier, ale ja nienawidzę jak audiana jest brudna, co zrobić "taki life"?
Ach skąd ja to znam :-) , dobrez to ujełaś "taki life" <nie wiem>
Pozdrowionka!

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl