[B4 1.9 TD] moja czarna
[B4 1.9 TD] moja czarna
Hej,
to początek mojej przygody z nową audi 80 b4 Co Wy na taki wstęp?
plany:
-> zwiększenie mocy: założenie pina od vw i podwyzszenie cisnienia w lda dzieki mbc
-> nowe tarcze i klocki + pomalowanie zaciskow na srebrny
-> zalozenie alufelg z letnimi oponami (mam w garażu, ale nie wiem czy nowych letnich nie kupie)
pozdrawiam
to początek mojej przygody z nową audi 80 b4 Co Wy na taki wstęp?
plany:
-> zwiększenie mocy: założenie pina od vw i podwyzszenie cisnienia w lda dzieki mbc
-> nowe tarcze i klocki + pomalowanie zaciskow na srebrny
-> zalozenie alufelg z letnimi oponami (mam w garażu, ale nie wiem czy nowych letnich nie kupie)
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2009, 20:14 przez eMCe71, łącznie zmieniany 2 razy.
A co uwazasz, ze nie pasuje? Auto odziedziczyłem po tacie, sam juz troche wczesniej jeździlem nim i obydwaj uważamy, że jest bardzo wygodna, a do tego dobrze sie komponuje z drewnem np nad schowkiem moze za duzy flash dalem i wygląda jakby byla w innym kolorze, a jest dokladnie jak reszta. Co do opisu to narazie chyba nie mam czego pisac, bo wszystko standard - jak bede mial pomysly i zamierzenia na działanie przy nim to na pewno napisze:)
Wiecie co, nigdy jakos nie zwrócilem uwagi na wnetrze tej kierownicy - faktycznie srednio sie komponuje - mam nadzieje, ze przez Was nie zacznie mnie denerwowac W kazdym razie dodałem jeszcze jedną fote na deske rozdzielczą, na dniach zrobie więcej fot z zewnątrz to wrzuce
pozdrawiam serdecznie! <ok>
update: No, dbano o nią mocno, a od wczoraj ja ją w środku szczegolnie wypieściłem
pozdrawiam serdecznie! <ok>
update: No, dbano o nią mocno, a od wczoraj ja ją w środku szczegolnie wypieściłem
- michael80b3
- Forum Audi 80