[B3 80 1,6 TD]Juz jest :) ...str.4 nowe foty
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
mam w planie, jak będe miec troche luźniejszej kasy.. i w związku z tym, ze sobie postanowiłam, ze moje autko będzie wyglądac jak seria, to wybrałam juz wzór i taki raczej bedzie wzór konkretnie felg jak kupię (ten wzór ponoć był czesto w dieslach fabrycznie zakładany)... ale narazie musze amorki powymieniac i jeszcze coś z przodu przy ostrym skręcie nieraz stuknie... wiec coś tam jeszcze będzie do roboty w zawieszeniubarto-team pisze: jeszcze jakaś felga by się przydała
zdjęcie przykładowe
-
- Forum Audi 80
ładny okaz, audianka identyczna jaką mój ojciec ma do sprzedania, jak ktoś chce linka do otomoto to podeślę na PW
silniczek naprawdę ma kopa mimo iż jest to "tylko" 1.6 Turbo Diesel, ojca audi jechałem (wg licznika) 185km/h a swoją wystukałem ledwo 180km/h
mam nadzieję iż zapoznałaś się z 10cioma przykazaniami jak obchodzić się z Dieslem ??
silniczek naprawdę ma kopa mimo iż jest to "tylko" 1.6 Turbo Diesel, ojca audi jechałem (wg licznika) 185km/h a swoją wystukałem ledwo 180km/h
mam nadzieję iż zapoznałaś się z 10cioma przykazaniami jak obchodzić się z Dieslem ??
to moja tylko max 155km/h leci i koniec i raczej to mulaste autko, na trasie jak chce się szybko wyprzedzic to ten brak koników daje się we znaki, po prostu nim sie nie da tak, zeby szybko wskoczyc, bo trzeba miec naprawde duuuzo miejsca :roll: troche czasu trwało, az sie do tego auta przyzwyczaiłam, ze takie jest... ale, w zakręty ładnie wchodzi, drogi sie trzyma, mało pali, jest to autko ekonomiczne, to tak szczerze..
[ Dodano: 2009-04-28, 13:21 ]
poniższe trzy fotki sa aurostwa kolegi kurdolf z AFK, (zlot 26 kwietnia 2009)
niestety nie domknełam maski i na fotce poniżej to wyszło :oops: ale podoba mi się ta fotka i tak, to wstawiam
drugi od prawej oczywiście
[ Dodano: 2009-04-28, 13:21 ]
poniższe trzy fotki sa aurostwa kolegi kurdolf z AFK, (zlot 26 kwietnia 2009)
niestety nie domknełam maski i na fotce poniżej to wyszło :oops: ale podoba mi się ta fotka i tak, to wstawiam
drugi od prawej oczywiście