Moje '89 Coupe quattro 2.3 20V (UPDATE 13.04.09 - str.7)
Wiosenne foty Coupejki:
http://audicoupe.sol.pl/galeria/view_al ... e=album135
Z nowości: oponki Hankoo Ventus S1 Evo Run Flat
Z planów: wymiana gumowych listew na drzwiach, tylnych amorów i mocowań przednich, no i chyba wizyta u lakiernika
http://audicoupe.sol.pl/galeria/view_al ... e=album135
Z nowości: oponki Hankoo Ventus S1 Evo Run Flat
Z planów: wymiana gumowych listew na drzwiach, tylnych amorów i mocowań przednich, no i chyba wizyta u lakiernika
-
- Forum Audi 80
Z oponek na razie jestem zadowolony, rozmiar 225/45, nie mogę się doczekać deszczu, żeby sprawdzić je na mokrym.zserty pisze:Powiedz coś więcej na temat opon. Jeżeli oczywiście to nie tajemnica
Podoba mi się ta Twoja qpetka. Z resztą zawsze mi sie podobała.
Wiem tylko, że strasznie wkurzają wulkanizatorów, bo przez to, że są Run Flat ciężko je założyć na felgę, no i nie wiadomo kiedy jest mało powietrza.
dopiero teraz zobaczyłem jaką miałeś przeszłość z Audi, byłem miło zaskoczony tym co zobaczyłem, piękne maszyny, a te silniki, wiedziałeś co dobre :mrgreen:
w obydwóch miałeś te same felgi co ja:)
Jeśli chodzi o 7A, to auto godne pozazdroszczenia, z tego miejsca ci gratuluję i życzę dużo szczęścia i powodzenia <ok>
w obydwóch miałeś te same felgi co ja:)
Jeśli chodzi o 7A, to auto godne pozazdroszczenia, z tego miejsca ci gratuluję i życzę dużo szczęścia i powodzenia <ok>
Klimatronic i działa i chłodzi bez zarzutu.8S3 pisze:Zadbana Coupe. Środek bardzo podobny do mojego. Działa Ci ten klimatron?
Podklej tą listwę
Mnie osobiście jakoś nie podchodzą takie alu to Coupe ale to kwestia gustu.
Jak z awaryjnością 7A, jak Ci się to sprawuje ?
Listwy będą nowe, tam już nie ma co podklejać
Inne alu do Coupe nie pasują, szukałem tylko takich <ok>
Oprócz tego, że rok temu dostała nowy silnik (138.000km przebiegu), to z awaryjnością nie ma problemu, trzeba tylko trochę poczytać i auto jest już przewidywalne.
Silnik jak każdy inny, grunt to mieć dobrego mechanika, lub samemu mieć jakieś pojęcie.
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
jak miałem czerwoną w czeronym to też nie pasiło :lol:Sylwcia pisze:do czarnego Audi musi być czarna skóra i mi się właśnie na takiej najwygodniej siedzi:)marcinelk13 pisze:piękna Coupeta :roll: 8-)
chociaż skórka mogłaby być beżowa :mrgreen:
inna nie pasuje
Mam czarną innego kroju też w czerwonej i jest gitara
jmm felunek zacny i nie trzeba zmieniać <ok> ładniutka coupetka już pisałem ale strasznie rajcują mnie te lampki z tyłu :mrgreen: