Uziemiony Avant. borbet T 16/9 ,-80 na pokładzie Odjechała:(
Fajna gleba, fajnie że ciemne szybki chociaż pewnie już wiesz że w nocy to tak średnio z tym Jakaś fela minimum 16" albo 17" ładnie by z tym się zgrywało a jak nie będzie alu to pomyśl nad takim rozwiązaniem jak to wykombinował kolega Willi z ori kołpakami pomalowanymi na czarno i wygląda to też fajowo :->
Witam, moje zjęcia sie zgubily więc wklejam ponownie, na lato moze bedzie jakaś fela, najlepiej coś 16/9j brock b6, borbet T, ale narazie mam ważniejsze wydatki, zobaczymy jak to bedzie. A co myslicie jakby pomalować tylko klamki i lusterka w kolor, tak jak ma V6?
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2009, 15:01 przez bob232, łącznie zmieniany 1 raz.
- grabara 80
- Forum Audi 80
Avancik niepozorny ale widać jak kusi;-) Pomalowanie lusterek ładny pomysł, ale klamki bym zostawił czarne, to jest tylko moja sugestia. Ale żaden tego nie broni w końcu to twoje auto i możesz robić z nim co zechcesz. Podsumowując, bardzo ładny Audik, fele myślę że będą na lato, no i reszta :shock: Pozdrawiam i życzę bezawaryjnej eksploatacji
- Michaello285
- Forum Audi 80
dawno nic nie bylo więc wrzucam jakiś fotki. Narazie smigam na stali bo stan tych ori alu w takiej przystepnej cenie jest niezachęcajacy
Zmiany narazie malutki, przyciemnilem tylna szybe i zalozylem plaskie wycieraczki
Zmiany narazie malutki, przyciemnilem tylna szybe i zalozylem plaskie wycieraczki
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2009, 15:00 przez bob232, łącznie zmieniany 1 raz.