Moja audiola [B4 1.9TDI]
Moja audiola [B4 1.9TDI]
Witam kolegów!
Chciałem się pochwalić moim toczydełkiem
Od dawna mierzyłem się z kupnem osiemdziesiąteczki w dieselku, obojętnie czy to będzie sedan czy avant. Trafiło na kombi i bardzo dobrze :mrgreen:
OOOO kupione dwa miesiące temu, rok 94' - już na Pierburgu :mrgreen:
Z wyposażenia to będzie:
ABS,2xairbag,klimatyzacja,2x el.szyby i lusterka,centralny zamek,alu(bez 1 dekielka :evil: ).
W sumie to tyle, no mogę dodać że posiadam nieszczęsny zegarek gdzie obroty są w pół do dwunastej
Po przygodach z wtryskami,- póki co jest ok [tu wielkie podziękowania dla Adamma ]
Dziś jeszcze wypolerowałem dwururkę i nakleiłem klubową wlepę.
No i oczywiście świeże zdjęcia z dzisiaj:
Jako bonus kolega wykorzystał chwilę zalanych łąk: :mrgreen:
Pozdrawiam!
Chciałem się pochwalić moim toczydełkiem
Od dawna mierzyłem się z kupnem osiemdziesiąteczki w dieselku, obojętnie czy to będzie sedan czy avant. Trafiło na kombi i bardzo dobrze :mrgreen:
OOOO kupione dwa miesiące temu, rok 94' - już na Pierburgu :mrgreen:
Z wyposażenia to będzie:
ABS,2xairbag,klimatyzacja,2x el.szyby i lusterka,centralny zamek,alu(bez 1 dekielka :evil: ).
W sumie to tyle, no mogę dodać że posiadam nieszczęsny zegarek gdzie obroty są w pół do dwunastej
Po przygodach z wtryskami,- póki co jest ok [tu wielkie podziękowania dla Adamma ]
Dziś jeszcze wypolerowałem dwururkę i nakleiłem klubową wlepę.
No i oczywiście świeże zdjęcia z dzisiaj:
Jako bonus kolega wykorzystał chwilę zalanych łąk: :mrgreen:
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2009, 22:06 przez auroxick, łącznie zmieniany 5 razy.
-
- Forum Audi 80
No właśnie, zapomniałem dodać, że jak polerowałem to przez przypadek pociągnąłem wszystko mleczkiem i efekt jest jak widać... Ale przelecę to czernidłem czy normalnie umyję i będzie już ok.
Co do napisu TDI to już taki był, w sumie mi się tam podoba, choć mogę rozważyć usunięcie go i będzie kononowicz czyli nie będzie niczego :->
Co do napisu TDI to już taki był, w sumie mi się tam podoba, choć mogę rozważyć usunięcie go i będzie kononowicz czyli nie będzie niczego :->
- automaniaczek
- Forum Audi 80