Tutaj się z Tobą zgodzę, ale ja bardzo silnika nie piłuję, i nawet przy 80 piątkę wrzucam i płynie ładniestojo pisze:całkiem nie głupio się jezdzi 4 po "polskich autostradach"
pospolita B3 a jednak inna ;)
No to teraz się z Wami podzielę historią... grrr, mrożącą krew w żyłach.. Audiczka piękna jest, jutro czyli w sobotę siostra bierze ślub, trzeba samochodzik wyczyścić, najbardziej potrzebny jest teraz, przekręcam kluczyk a tu nic...na zapłon przekręcona stacyjka, ale rozrusznik nie łapie.. ( jeszcze od kilku dni anomalie obrotowe, czyli pływające obroty, prawie że gaśnie, a tu jeszcze to...
Szybka diagnoza, i...stacyjka do wymiany.. ( ułamał się kawałeczek, 2x3mm... a takie fajne kluczyki miałem.. hehe.. ale z racji potrzeby i braku sklepu, na razie uruchamiany jest przez śrubokręt... a szkoda mi oryginalnych kluczyków.. (((( Ale i tak kocham tą bestyjkę
Szkoda tylko że nie będę miał na tym ślubie naklejek klubowych
Trzymajcie kciuki aby audiczka pięknie chodziła na tym ślubie i nie zawiodła nas
Pozdrawiam :o)
Szybka diagnoza, i...stacyjka do wymiany.. ( ułamał się kawałeczek, 2x3mm... a takie fajne kluczyki miałem.. hehe.. ale z racji potrzeby i braku sklepu, na razie uruchamiany jest przez śrubokręt... a szkoda mi oryginalnych kluczyków.. (((( Ale i tak kocham tą bestyjkę
Szkoda tylko że nie będę miał na tym ślubie naklejek klubowych
Trzymajcie kciuki aby audiczka pięknie chodziła na tym ślubie i nie zawiodła nas
Pozdrawiam :o)