Moja B3rzydula
Moja B3rzydula
Witam Was serdecznie. Pomyślałem, że najlepszym przywitaniem będzie pokazanie mojego auta.
2,0 113km, pierwsza rejestracja 5.90, w Polsce od 2005. Mam je od roku. Szyber, centralny w kluczyku, alarm, wszystko w korbach, dodatkowe zegary VDO, ABS.
Wymieniłem póki ci tylko wszystkie płyny i przepływomierz.
Zapraszam do oglądania.
2,0 113km, pierwsza rejestracja 5.90, w Polsce od 2005. Mam je od roku. Szyber, centralny w kluczyku, alarm, wszystko w korbach, dodatkowe zegary VDO, ABS.
Wymieniłem póki ci tylko wszystkie płyny i przepływomierz.
Zapraszam do oglądania.
Dzięki wielkie. Przy felunku troche ostatnio siedziałem, żeby jakoś się prezentował, w dodatku ma nowe dekielki. Stare ktoś sobie pożyczył, przy okazji z anteną od cb
Stan blacharki oceniam na dostateczny co widać na zdjęciu felgi, za to urzekł mnie w tej audioli stan techniczny. Dodam, że samochód zatrzymują hamulce EBC czerwone przód/tył. Mam zamiar na dniach wymieniać amortyzatory tylne więc może mi poradzicie czy warto sie pchać w Harta.
Dodam jeszcze kilka zdjęć.
Stan blacharki oceniam na dostateczny co widać na zdjęciu felgi, za to urzekł mnie w tej audioli stan techniczny. Dodam, że samochód zatrzymują hamulce EBC czerwone przód/tył. Mam zamiar na dniach wymieniać amortyzatory tylne więc może mi poradzicie czy warto sie pchać w Harta.
Dodam jeszcze kilka zdjęć.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: