Aktywnośc Ankieta
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Aktywnośc Ankieta
Demokratycznie zatem, bo nie wiem co robić.
Czy taka aktywność jak Kornela jest wystarczająca ?
( patrz ten temat https://audi80.pl/nieaktywni-k44761- ... 225,15.htm )
Generalnie kolega nie planuje, nie może być częściej widocznym w S - z tego co pisze w powyższym temacie.
Jeśli jest inaczej, niech się odezwie.
Pytanie odnośnie ankiety.
Czy Kornel powinien być w grupie S ? Oddaj głos.
Wynik ankiety powie nam na przyszłość czy usuwać nieaktywnych, czy też nie, oraz zadecyduje o zmianie regulaminu S.
Czy taka aktywność jak Kornela jest wystarczająca ?
( patrz ten temat https://audi80.pl/nieaktywni-k44761- ... 225,15.htm )
Generalnie kolega nie planuje, nie może być częściej widocznym w S - z tego co pisze w powyższym temacie.
Jeśli jest inaczej, niech się odezwie.
Pytanie odnośnie ankiety.
Czy Kornel powinien być w grupie S ? Oddaj głos.
Wynik ankiety powie nam na przyszłość czy usuwać nieaktywnych, czy też nie, oraz zadecyduje o zmianie regulaminu S.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub

Jestem za tym że Kornel powinien zostać w sympatykach bo w sumie jak definiować aktywność danego klubowicza, co do Kornela to uważam go akurat za aktywnego usera, być może ma mało czasu na forum ale jak coś pisze to jest to jakiś konkret, a nie coś w stylu ładna niunia dbaj o nią. Co innego z kolegą PABLO który w tym roku na forum się nie logował, jeżeli komuś nie pasuje członkostwo w grupie sympatyków zawsze może ją opuścić jest taki przycisk 
- goldi j51
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Niestety popieram mimo że widać że był kiedyś aktywnym klubowiczem .Nie wierzę że nie można znależć chwilkę czasu aby się pokazać w sympatykach zagłosować na na jakiś tematUFOtm pisze:Ja jestem za usuwaniem wszystkiego co zbedne i glosem rady bym to czynil...nie mam wgladu ale jak ktos nie uczestniczy dluzej niz 3 miechy nawet bez jednego loga na forum to czas go skreslic niestety