Audi B4 8C ABT by MioDek
MIODEK, takie auta lubię. Zacząłeś od doprowadzenia do ideału.
Sukcesywnie wszystko robisz pomału. Za to szacunek. <ok>
Mam dość oblepionych na pokaz szrotów, w tragicznym stanie technicznym.
U Ciebie jest odwrotnie, wszystko robione z głową.
Powodzenia w kolejnych modach, będę miał ten temat na muszce więc nie opierdzielaj się Kolego :mrgreen:
Sukcesywnie wszystko robisz pomału. Za to szacunek. <ok>
Mam dość oblepionych na pokaz szrotów, w tragicznym stanie technicznym.
U Ciebie jest odwrotnie, wszystko robione z głową.
Powodzenia w kolejnych modach, będę miał ten temat na muszce więc nie opierdzielaj się Kolego :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2009, 22:49 przez noorbi, łącznie zmieniany 1 raz.
Lampki już są w autkuspaykee pisze:Noo ładnie odpicowales fure, kiedy zakladasz raczki z lampiszonami? :mrgreen:
.... a "tego" grilla już dawno nie ma ... czytaj trochęA co do grilla - w sumie zostawilbym ori, inne do B4 nie pasują. <ok>
Znalazło się trochę wolnej gotówki więc Niunia dostała kolejny mały prezencik.. <mikolaj> a mianowicie amory gazówki na tył :-> , także komplecik już jest Bilstein RządZi :mrgreen:, łożyska kól - Optimal'a, SKF-ów nie było :roll:, tulejki tylnej belki - Lemfordera , ponownie zostały zregenerowane zaciski, także ręczny jest teraz Zaje :mrgreen: isty
... po założeniu tych amorów, autko znacznie się podniosło i jest twardooo :mrgreen:... i tak ma być ... wiem wiem, że gleba by się przydała.. ale to nie z moim ojcem :roll:... czas pokaże.... co dalej z autkiem 8-)
Graty widzę z górnej półki zakładasz, i tak ma być :lol:
Podtrzymuję swoje zdanie - tak należy dbać o auto :!:
Oby tak dalej.
[ Dodano: 2009-04-20, 22:38 ]
Podtrzymuję swoje zdanie - tak należy dbać o auto :!:
Oby tak dalej.
[ Dodano: 2009-04-20, 22:38 ]
AUDI_A6, jak już się do mnie zwracasz to chociaż nie rób błędów w moim nicku...Norbi a skąd ty o tym wiesz, że są w opłakanym stanie technicznym? Po zdjęciach oceniasz?
-
- Forum Audi 80
nasz kochany kolega Łukaszek pomimo swojego wieku myśli zupełnie inaczej niż większość kolegów z podobnych lat...
nie upiększa audiczki zderzakami, lampami czy czymś innym tylko doprowadza auto do stanu pt."seria-ideał" 8-)
jak napisał tak zrobi... doprowadzi auto do perfekcji w stanie oryginalnym a dopiero zacznie zmiany stylistyczne <ok>
mam nadzieję, że jego założenia nie pójdą w las i Łukaszek pokaże co potrafi 8-)
POZDRAWIAM
nie upiększa audiczki zderzakami, lampami czy czymś innym tylko doprowadza auto do stanu pt."seria-ideał" 8-)
jak napisał tak zrobi... doprowadzi auto do perfekcji w stanie oryginalnym a dopiero zacznie zmiany stylistyczne <ok>
mam nadzieję, że jego założenia nie pójdą w las i Łukaszek pokaże co potrafi 8-)
POZDRAWIAM
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A