B3 89'
witam no audi 1 klasa super !!!!!!!!!! a ta skóra to marzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daj mi ją !!!!!
mam takie same lampy jak Ty z tyłu powiedż mi czy to sa jakies standardowe lampy czy były puszczane w jakiejś limitowanej seri???????????????????????????????
a morze ktoś inny wie???????????????????
mam takie same lampy jak Ty z tyłu powiedż mi czy to sa jakies standardowe lampy czy były puszczane w jakiejś limitowanej seri???????????????????????????????
a morze ktoś inny wie???????????????????
-
- Forum Audi 80
2.0 K-Jetronic 113 KM limited edition - ale o co chodzi z tym limited to do dzis nie wiem.Condi pisze:ładne autko
Jaki to silnik?
Na jakim wtrysku?
silnik fotka
To jest blenda z Audi 90, nie dostępna w 80tcemorus pisze:mam takie same lampy jak Ty z tyłu powiedż mi czy to sa jakies standardowe lampy czy były puszczane w jakiejś limitowanej seri???????????????????????????????
To seryjny zderzak z Audi 80 Sport Edition , robiony chyba przez KameiaM@rcus pisze:maccwac autko naprawdę się prezętuje, mam pytanie co do zderzaka przedniego czy tam masz zastosowaną jakąś dokładkę czy to seryjny zderzaczek bo fajnie wygląda, a i fele też nizego sobie
To nakladka na zderzak. kiedys byla moze i oryginalna, ale po bliskim kontacie z kotem (swiec panie nad jego dusza) ulegla zniszczeniu, a z kawalkow ktore zostaly, miejscowy "majster" posklejal to co widac na fotkach.M@rcus pisze:maccwac autko naprawdę się prezętuje, mam pytanie co do zderzaka przedniego czy tam masz zastosowaną jakąś dokładkę czy to seryjny zderzaczek bo fajnie wygląda, a i fele też nizego sobie
pozdrówka
- daniel_b11
- Forum Audi 80