[B4 NG] moja furcia::małe zmiany i foto str.4::
- GTszymonGT
- Forum Audi 80
- szczurus_89
- Forum Audi 80
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
Audi bardzo fajniutkie i ten silniczek (taki miałem w mojej pierwszej miłości)
Co do chłodnic to odgrzeje kotleta ja miałem 3 chłodnice - bo miałem klimę dwie duże jedna za drugą lekko z boku i na środku ta mała (a po stłuczce jak lekko ucierpiała to kosztowała coś ze dwa razy więcej jak ta duża) Pozdrawiam
Co do chłodnic to odgrzeje kotleta ja miałem 3 chłodnice - bo miałem klimę dwie duże jedna za drugą lekko z boku i na środku ta mała (a po stłuczce jak lekko ucierpiała to kosztowała coś ze dwa razy więcej jak ta duża) Pozdrawiam
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Bardzo ładny audik kolego <bravo> A mody idą w najlepszym kierunku :!: Ringi i podświetlenie bardzo ładnie się komponują :!: Co robiłeś dla uzyskania takiego podświetlenia? wymieniałeś żarówki? jeszcze jakieś bardziej szalone alu i będzie miodzio. <ok> pozdro i zapraszam do mojego toczydełka :mrgreen:
wstawiłem czerwone diody z walcowa końcówką i świeci superNiki20 pisze:Bardzo ładny audik kolego <bravo> A mody idą w najlepszym kierunku :!: Ringi i podświetlenie bardzo ładnie się komponują :!: Co robiłeś dla uzyskania takiego podświetlenia? wymieniałeś żarówki? jeszcze jakieś bardziej szalone alu i będzie miodzio. <ok> pozdro i zapraszam do mojego toczydełka :mrgreen:
[ Dodano: 2009-01-26, 08:25 ]
głośniki graja super,byłem zdziwiony jak ładnie basik łupie spodziewałem się troche mniej a tu ooo :shock:Bastek pisze: Co do głośników, to jak ci to gra? Półka nie wpada w wibracje?
półka nie wibruje przy montażu dodatkowo podkleiłem ją pianką 3mm na wszelki wypadek