@@@ *** Wiśna B4 gwiazdeczka ;) *** PLAYBOY :) Fotki :) @@@
- automaniaczek
- Forum Audi 80
- automaniaczek
- Forum Audi 80
Tak zrobiłem przekładkę płyty głównej, tzn. mojego obrotomierza i prędkościomierza i wskaźników oraz szybki itd. z tego nowego licznika wziąłem tylko płytę główną. Wszystko rozłożone było na części pierwsze (wrzucę fotki może w piątek). Obrotek z benzyny oszukiwał. Teraz wszystko jest ok, mam nawet ringi i napisy S-lineautomaniaczek pisze:W porządalu chyba nie są w złym stanie.
P.S 4444, - jak z tymi zegarami, udało się, kombinowałeś coś :?:
Fotele przełożę tylko przednie, u siebie mam troszkę inny kolor, ale te są ala kubełki, tzn inaczej wyprofilowane, bardziej trzymają w siedzeniu;p no i w moim fotelu kierowcy poszedł stelaż, więc nie mam wyjścia
- automaniaczek
- Forum Audi 80
To dobrze że dobrze4444 pisze:Tak zrobiłem przekładkę płyty głównej, tzn. mojego obrotomierza i prędkościomierza i wskaźników oraz szybki itd. z tego nowego licznika wziąłem tylko płytę główną. Wszystko rozłożone było na części pierwsze (wrzucę fotki może w piątek). Obrotek z benzyny oszukiwał. Teraz wszystko jest ok, mam nawet ringi i napisy S-line
Ja na razie nie będę zmieniał, dostałem używaną listwę od przemko i cofałem i pechowo zahaczyłem...nie pytaj, jestem wściekły. Delikatnie pękł klosz lampy, jest kreseczka, ale jak trafi się za grosze to kupię, bo padła mi jeszcze pompa wodna i muszę wymienić pływak, więc troszkę kosztów jeszcze jest.