@@@ *** Wiśna B4 gwiazdeczka ;) *** PLAYBOY :) Fotki :) @@@
Mam takie fotele u siebie w 90tce i powiem Ci, że nie ma porównania jeśli chodzi o pozycję za kierownicą. Cenę złapałeś okazyjną.
Niemniej jednak obawiam się, że kolega PawelG ma rację - zabraknie Ci materiału.
Siedzisko jest inaczej ukształtowane (przez część odpowiadającą za trzymanie boczne) i tu będziesz miał problem. No ale jeśli masz magika tapicera, to na pewno coś wykombinuje, np środkową część obszytą materiałem, a wystające boki - skórą?
Efekt może być piorunujący. Daj znać jak sobie poradziłeś
Niemniej jednak obawiam się, że kolega PawelG ma rację - zabraknie Ci materiału.
Siedzisko jest inaczej ukształtowane (przez część odpowiadającą za trzymanie boczne) i tu będziesz miał problem. No ale jeśli masz magika tapicera, to na pewno coś wykombinuje, np środkową część obszytą materiałem, a wystające boki - skórą?
Efekt może być piorunujący. Daj znać jak sobie poradziłeś
http://www.allegro.pl/item612823239_komplet_welurowych_foteli_audi_80_90_b3_b4.htmlysiul pisze:4444, gdzie te fotele :?:
Jadę po nie w sobotę, jeszcze ich nie mam, przekładam tylko przód, jeden jest przetarty, ale mam super tapicera, poradzi sobie tym, o ile zrobimy boków w skórze Mam uszkodzony stelaż fotela kierowcy, to powodów wymiany, to takie pół kubełki ;p
- grabara 80
- Forum Audi 80