..::Competition quattro by ezu::.. Napisy końcowe
Szczerze mówiąc te BBS-y coś mi nie pasowały, nawet wczoraj przeglądałem te foty i doszedłem do tego wniosku :mrgreen:
Co do zawiasu to jak dla mnie wygląda w sam raz. Jak dasz jeszcze niżej, to może wyglądać jakby się zapadła... bo i takie się zdarzają.
Przymierzam się do właśnie takich felg. Ciekawy jestem czy zawias w Coupe V6 też jest niższy o te 20 mm, bo moja stoi podobnie.
Co do zawiasu to jak dla mnie wygląda w sam raz. Jak dasz jeszcze niżej, to może wyglądać jakby się zapadła... bo i takie się zdarzają.
Przymierzam się do właśnie takich felg. Ciekawy jestem czy zawias w Coupe V6 też jest niższy o te 20 mm, bo moja stoi podobnie.
Docelowa gleba to 40-40, będzie tylko lekko niżej niż teraz, ale będzie to widać i o to chodzi <ok>8S3 pisze:Co do zawiasu to jak dla mnie wygląda w sam raz. Jak dasz jeszcze niżej, to może wyglądać jakby się zapadła... bo i takie się zdarzają.
Sprawdź w kodach wyposażenia, jak będziesz miał kod oznaczający zawieszenie "komfort" to masz glebę fabryczną.8S3 pisze:Ciekawy jestem czy zawias w Coupe V6 też jest niższy o te 20 mm, bo moja stoi podobnie.