@@@ *** Wiśna B4 gwiazdeczka ;) *** PLAYBOY :) Fotki :) @@@
Może faktyczni boki zrobić skórą. Zobaczymy co doradzi, to mówisz, że są wygodne?[/quote]
Siedzisz przede wszystkim niżej, nieźle boki są podtrzymane, choć to nie kubełek, bo Audi to nie bolid :mrgreen: więc siedzi się wygodnie, ale jest nieco twardziej niż na standardach.
Ja sobie bardzo je chwalę, największa różnica (pozytywna) przy szybszym pokonywaniu zakrętów.
Zresztą dziś zdaje się po nie jedziesz, to sam zobaczysz
Siedzisz przede wszystkim niżej, nieźle boki są podtrzymane, choć to nie kubełek, bo Audi to nie bolid :mrgreen: więc siedzi się wygodnie, ale jest nieco twardziej niż na standardach.
Ja sobie bardzo je chwalę, największa różnica (pozytywna) przy szybszym pokonywaniu zakrętów.
Zresztą dziś zdaje się po nie jedziesz, to sam zobaczysz
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Błagam nie dawaj żadnych tam nakładek, lepiej znów pojedź do lakierników i niech Ci zrobią od nowa boki. Z tymi nakładkami to tak paskudnie wygląda jak golfy II i III (tego masa jeździ z tymi nakładkami)4444 pisze:Myślę nad nakładkami na błotniki (nie chrom) tylko czarny mat, bo auto było malowane i to już niestety wychodzi, bąble, kalafiory i rdza myślałem, żeby to wyczyścić, zabezpieczyć i dać nakładki
Błagam nie dawaj żadnych tam nakładek, lepiej znów pojedź do lakierników i niech Ci zrobią od nowa boki. Z tymi nakładkami to tak paskudnie wygląda jak golfy II i III (tego masa jeździ z tymi nakładkami)[/quote]
Prawda, będzie wyglądała jak Mietek 123 po przejsciach na taryfie w Pcimiu Dolnym :mrgreen:
ŻADNYCH NAKŁADEK, nie rób laleczce tego.
Prawda, będzie wyglądała jak Mietek 123 po przejsciach na taryfie w Pcimiu Dolnym :mrgreen:
ŻADNYCH NAKŁADEK, nie rób laleczce tego.
-
- Forum Audi 80
nie nie :p
Wlepa klubowa była z tyłu, ale ściągnąłem, bo było za dużo "naciapane". Jest z przodu od strony pasażera pod lampą i jak otworzysz klapę bagażnika też jest wlepa :p
Tu jest link do tych nakładek, interesuje mnie tylko pod kolor lub czarny mat, co o tym myślicie? http://moto.allegro.pl/item611506059_nakladki_na_blotniki_audi_80_b4_b3_100_200_a6.html#gallery
Wlepa klubowa była z tyłu, ale ściągnąłem, bo było za dużo "naciapane". Jest z przodu od strony pasażera pod lampą i jak otworzysz klapę bagażnika też jest wlepa :p
Tu jest link do tych nakładek, interesuje mnie tylko pod kolor lub czarny mat, co o tym myślicie? http://moto.allegro.pl/item611506059_nakladki_na_blotniki_audi_80_b4_b3_100_200_a6.html#gallery
nigdy w życiu bym nie założył takich nakładek... audi to nie VW (np golf) żeby to pasowało to całości....4444 pisze:nie nie :p
-
- Forum Audi 80
- przemko1982
- Audi 80 Klub