Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B3 1,6] BlackCar- oddana w dobre ręce

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 27 kwie 2009, 18:01

ysiul, kiedy ruszasz z zakładaniem klimy :-P i co założyłeś te el szybki

ysiul
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ysiul » 27 kwie 2009, 18:41

wujo1, klima na razie odpada a el szyby lecą tak na początku lipca i folia druga na tylne szybki no a na dniach oddaje go do polerki żeby troszkę ryski zniwelować bo jednak lakiernik kasy by zdecydowanie więcej wziął

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 27 kwie 2009, 19:20

ysiul pisze:wujo1, klima na razie odpada a el szyby lecą tak na początku lipca i folia druga na tylne szybki no a na dniach oddaje go do polerki żeby troszkę ryski zniwelować bo jednak lakiernik kasy by zdecydowanie więcej wziął
odrazu zakładaj el lusterka łatwiej zdobyć panel do sterowania <ok>

ysiul
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ysiul » 28 kwie 2009, 22:34

Koledzy wracam sobie dziś z pracy do domu skręcam w uliczkę osiedlowa za samochodem(ford mondeo) i on staje bo z przeciwka jechał samochód ale było ciasno wiec kobieta wsteczny i che ja do tyłu ale tam stałem ja i. . . <mur> prosto w mój prawy bok do wymiany lampa kierunek i nadkole zarysowane i pogięte, niby chciała się dogadać ale okazało się ze zaczyna coś mataczyć bo nie chciała napisać oświadczenia o jej winie, wiec dzwonie po policję(wielki ukłon za fachowość w stronę Hrubieszowskiej policji za fachowość) przyjechała policja i ona mówi że to ja w nią wjechałem <krzyk> policja obejrzała całe miejsce wysłuchała opinii i dylemat czyja wina <idea> ja twardo że to ona cofała(tak było) i ona przy swoim, ale policja mówi że można to prosto zbadać żarówki z jej auta do badania i by wyszło wszystko, sprawa się ciągnęła od 19 do 22(moje szkody nie warte były tego zachodu) ale w końcu policja uznała jej winę bo kobieta przestraszyła się że jak sprawa pójdzie do sądu to dostanie jeszcze kare mało że za stłuczkę z jej winy to jeszcze za składanie fałszywych zeznań, a przecież jak byśmy od razu spisali oświadczenie to ile mniej było zachodu ale jej ambicje wzięły górę
:shock: i skończyło się na tym że jutro jadę do jej ubezpieczyciela na wycenę szkody- jedynym zdaniem podsumowując jeśli to możliwie to oświadczenie jeśli nie chce się przyznać sprawca to tylko policja, bo potem są tylko kłopoty. Mam nadzieje że nie zdarty lakier jest do blachy ciemno już było więc jutro fotki zrobię. A to miał być spokojny wieczór
P.S.
jak wygląda teraz procedura w ubezpieczalni :?: dodam że mam notkę od policji

Awatar użytkownika
dardaw2
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: dardaw2 » 28 kwie 2009, 22:44

Lol jaka baba...
No i proszę jak to w tej Polsce jest.

ysiul
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ysiul » 28 kwie 2009, 22:47

ale wszystko było by dobrze gdyby się przyznała i napisali byśmy oświadczenie, ale nie nie którzy mają coś że żeby mieli wydać masę pieniędzy to się nie przyznają bo to nie honor- nie prawda lepiej przyznać się do błędu, bo każdemu może się zdarzyć coś takiego

Awatar użytkownika
dardaw2
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: dardaw2 » 28 kwie 2009, 22:58

Święte słowa, ja bym wolał się dogadać niż 100 razy jeździć na policje czy do ubezpieczyciela.

Awatar użytkownika
Mabrothrax
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Mabrothrax » 29 kwie 2009, 12:05

Tak to jest, baba się przestraszyła i tyle. A później wała chciała wkręcić, tacy to w tym kraju kierowcy. Wrzuć jakieś fotki. A ja dodam od siebie, że mnie jakaś babka na parkingu przyrysowała i uciekła ;/

Awatar użytkownika
kaczaza5
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kaczaza5 » 29 kwie 2009, 12:47

Ładna niunia a stłuczką się nie przejmuj - dobry dzwon podstawą dobrego tuningu ;-)
Szyby wyjmowałeś do przyciemniania, czy oklejałeś na autku?
A opiniami o końcu wolności się nie przejmuj - mnie też to czeka i się nie łamie ... jeszcze <haha>
Powodzenia w załatwianiu spraw z ubezpieczalnią, bo to cwaniaki są i policzą Ci wszystko po najniższej linii oporu i za zamienniki raczej... :-/
Ja dziołszce odpuściłem jak mi zaczęła płakać, ale chociaż się przyznała... Tyle że u mnie szkody sporo mniejsze...

Awatar użytkownika
KLAKSON
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: KLAKSON » 29 kwie 2009, 13:11

kaczaza5 pisze:Ładna niunia a stłuczką się nie przejmuj
Kaczaza5, ja tego nie skomentuję.
kaczaza5 pisze:Szyby wyjmowałeś do przyciemniania, czy oklejałeś na autku?
Krzysiek ma teraz trochę latania i problemów a Ty wyjeżdżasz z takimi pytaniami. :roll:

UKI_XX
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: UKI_XX » 29 kwie 2009, 13:19

no to baba chciała być mądrzejsza i poszło jej z kieszeni dodatkowe ok. 300zł i wzbogaciła się o jakieś 6pkt :-P

kasy trochę powinieneś wziąć chociaż zależy gdzie ma ubezpieczone ale jak naprawisz wszystko to sporo Ci zostanie na dalsze mody ;-)

ysiul
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ysiul » 29 kwie 2009, 19:39

kaczaza5 pisze:dobry dzwon podstawą dobrego tuningu ;-)
owszem teraz leci polerka na cały samochodzik(mechaniczna)
kaczaza5 pisze:policzą Ci wszystko po najniższej linii oporu i za zamienniki raczej... :-/
UKI_XX pisze:zależy gdzie ma ubezpieczone ale jak naprawisz wszystko to sporo Ci zostanie na dalsze mody ;-)
jednak policzyli jak mówił Łukasz wyliczyli na 700zł
kaczaza5 pisze:Szyby wyjmowałeś do przyciemniania, czy oklejałeś na autku?
boczne wyjmowałem a byłem po części w sklepie i tam maja tez warsztat wiec jutro mi powiedzą ile chcą za tylna szybkę w samochodzie a fotki zaraz wrzucę

[ Dodano: 2009-04-29, 19:47 ]
A to fotki jak mówiłem pęknięta lampa ale jest naruszona z mocowania więc cała pójdzie do wymiany, kierunek też do wymiany no i ta wygięta blacha o góry nad kierunkiem oraz jest przerysowany ten błotnik czego na zdjęciu bardzo nie widać, straty duże na prawde nie są można by rzec że znikome ale więcej jest zachodu niż czego
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Niki20
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Dominik
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Niki20 » 29 kwie 2009, 23:01

Tak to jest w naszym kraju... :-/ Myślała, że trafiła na głupiego pewnie i jej puści... No to wychodzi na to że lampa kierunek do wymiany i błotnik do malowania... :-/ Z 7 stów powinno zostać ;-)

UKI_XX
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: UKI_XX » 29 kwie 2009, 23:15

czasami taniej wyjdzie kupić drugi błotnik w takim samym kolorze jak ten klepać i malować..
ja zrobiłem troche kilometrów zanim drugie drzwi kupiłem w bardzo dobrym stanie i tym samym kolorze :-)

Awatar użytkownika
Zayebatsu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Zayebatsu » 30 kwie 2009, 00:40

Ale pusye babsko mniej by siana zmarnowała a tak jeszcze zniżki traci jeśli ma :mrgreen: i punkciki wyłapała. Dobrze że sie wyjaśniło i bierzesz sie za naprawe. Pozdro

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl