[B3 1.8 RU] FINISHED - Proszę o zakmnięcie tematu
Nie wiem czy już Ci pisałem
Przede wszystkim to gratki za auto
Jeśli moge cos zasugerować to :
Pomalowanie zderzaków od listew w dół w kolor nadwozia - to najtańsza wersja
Wersja droższa - to zderzaki z nakładkami kamei w kolorze nadwozia
Wersja najdroższa - to zderzaki z nakładkami kamei w kolorze nadwozia ale razem z wymianą wszystkich listew bocznych - wszystko z chromami jak w Audi 90 ( może kiedyś u siebie na takie coś nazbieram kasy bo właśnie takie coś mi się marzy - może wie Ktoś ile taki komplet w ASO kosztuje ? )
Jeszcze pytanie - czy wszystko o aucie masz w 1 poście bo troszkę dużo przeglądania - 40 stron
Przede wszystkim to gratki za auto
Jeśli moge cos zasugerować to :
Pomalowanie zderzaków od listew w dół w kolor nadwozia - to najtańsza wersja
Wersja droższa - to zderzaki z nakładkami kamei w kolorze nadwozia
Wersja najdroższa - to zderzaki z nakładkami kamei w kolorze nadwozia ale razem z wymianą wszystkich listew bocznych - wszystko z chromami jak w Audi 90 ( może kiedyś u siebie na takie coś nazbieram kasy bo właśnie takie coś mi się marzy - może wie Ktoś ile taki komplet w ASO kosztuje ? )
Jeszcze pytanie - czy wszystko o aucie masz w 1 poście bo troszkę dużo przeglądania - 40 stron
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ziemior, wybrałem inną jeszcze wersje niż Ty mi proponujesz :mrgreen: , bo maluje zderzaki w kolor nadwozia lecz zderzak od Coupeziemor pisze:Pomalowanie zderzaków od listew w dół w kolor nadwozia
Tak, wszystko masz wyłożone w pierwszym poście.ziemor pisze:czy wszystko o aucie masz w 1 poście bo troszkę dużo przeglądania - 40 stron