Punkty tech, Tech posty
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
A może :
Aktywność
Fair post
OK post
Status pkt.
Punkty aktywności ( chyba za długie )
Aktywny
Nie może to być długie.
Tzn może być długie, ale jak się zawinie na dwa wiersze, będzie nieładnie.
Doradził/zapytał razy: XXX
głupio by to brzmiało chyba.
Aktywność
Fair post
OK post
Status pkt.
Punkty aktywności ( chyba za długie )
Aktywny
Nie może to być długie.
Tzn może być długie, ale jak się zawinie na dwa wiersze, będzie nieładnie.
Nie mogę dać "razy" po liczbie postów. Mogę dać razy przed, wszystko przed ilością postów.grze pisze:Doradził/zapytał: 5 razy
no to może:
Rad/zapytań: 5
Rady/pytania:
Aktywność:
Zaangażowanie:
chociaż co niektórych może to zdenerwować jak zobaczą, żę mają 3000 rad/zapytań, bo nie wiadomo ile których :lol:
Dodano:
Rad/zapytań: 5
Rady/pytania:
Aktywność:
Zaangażowanie:
chociaż co niektórych może to zdenerwować jak zobaczą, żę mają 3000 rad/zapytań, bo nie wiadomo ile których :lol:
Dodano:
No to może bez "razy", bo z tym razy, to faktycznie głupio.Doc pisze:Nie mogę dać "razy" po liczbie postów. Mogę dać razy przed, wszystko przed ilością postów.
Status: 35Doc pisze:Ja byłbym za słowem STATUS. Bo to jest niejednoznaczne
trochę dziwnie moim zdaniem :roll:
Mi się słowo "status" kojarzy bardziej się z aktywnym (czyli obecnie zalogowanym) bądź nieaktywnym (czyli niezalogowanym).
nic pewnie lepszego nie wymyślimy. tylko po słowie "tech" dodałbym kropkę, żeby było:Doc pisze:ewentualnie Posty tech: i przymknąć oko na to, że ktoś czasami napisze temat, czy post w klubowym.
Posty tech.: 154
Dodano:
PS.
Patrzcie jaką dzisiaj wujo1 ma aktywność w działach technicznych :mrgreen:
Żeby tylko tam nie pojawił się spam :roll:
Napiszę coś by znów nie być "oskarżonym" o milczenie w dziale sympatyków.
Dla mnie bez różnicy jak liczycie te posty. Tak jak jest nie jest źle. Nie ma co się "spinać". Ani mi z tego ubędzie ani przybędzie. Jak któryś klubowicz mocno "płacze" to ja mu mogę ze dwa tysiaki postów oddać.
Również "kolorka" nie pożałuję.
Swoją drogą dobrze, że te wszystkie: och, ach, yom, siema, suuuuper oraz inne dźwiękonaśladowcze zwroty wyrażające zawchwyt nad naszymi autami nie są liczone, bo to było niefortunne.
Dla mnie bez różnicy jak liczycie te posty. Tak jak jest nie jest źle. Nie ma co się "spinać". Ani mi z tego ubędzie ani przybędzie. Jak któryś klubowicz mocno "płacze" to ja mu mogę ze dwa tysiaki postów oddać.
Swoją drogą dobrze, że te wszystkie: och, ach, yom, siema, suuuuper oraz inne dźwiękonaśladowcze zwroty wyrażające zawchwyt nad naszymi autami nie są liczone, bo to było niefortunne.
- Solskier
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Właśnie jestem po wizycie na forum VW, zauważyłem ze u Nich nie ma już naliczanych postów dla przykładu pokażę swój profil:
Auto: Audi 80 B4 Avant
Silnik: 1Z +
Dołączył 952 dni temu
Wizyt: 191
Czas wizyt: 30 godzin
Czy u Nas coś takiego miało by sens bytu ?
Auto: Audi 80 B4 Avant
Silnik: 1Z +
Dołączył 952 dni temu
Wizyt: 191
Czas wizyt: 30 godzin
Czy u Nas coś takiego miało by sens bytu ?
-
spiczi
- Forum Audi 80

- Imię: Kris
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 1.6 JK
Ja wiele razy jestem na forum i się nie loguje i napewno wiele osób ma podobnie więc anie czas ani ilość wizyt niczego nie obrazuje. Choć jak się tak dobrze zastanowić to i ilość postów niczego nie musi pokazywać. Chyba nie ma żadnej miary wg której dało by się zrobic kategorie.czarekj pisze:Chyba jednak nasze rozwiązanie jest lepsze. Czas wizyt i ilość wizyt praktycznie o niczym nie świadczą.
- Solskier
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Wg mnie jest - liczna "pomógł". A może najlepiej bedzie zostawić wszyskto po staremu i nie czepiać się "szczegółów". Ja osobiście nie potrzebuję mieć napisane ile mam postów, dla mnie to nic nie znaczy, tak samo jak punkty pomógł, jestem na forum bo lubię a nie po to aby nabijać statystykę, myślę ze większość z S podziela moje zdanie.spiczi pisze:Chyba nie ma żadnej miary wg której dało by się zrobic kategorie.