[ACOQ 7A] Pantera
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
Zawias to nic innego jak amortyzatory Bilstein B6.
Przód: P30-3005; Tył: P36-3017.
Zakupiłem je tutaj: http://www.mts24sklep.pl/
Odebrałem osobiście i wczoraj zamontowałem.
Do tego doszły nowe tulejki gwintowane z ASO i osłony łożyska kolumny również z ASO, z tym że niebieskie od sporta.
Auto jakby dostało nowego oddechu. Prowadzi się jak po szynach. Szczególnie u mnie w rejonie, gdzie drogi pozostawiają sporo do życzenia.
Całkowicie spełnia moje wymagania. Autko służy mi na co dzień więc nie potrzebuję gleby ani innych tego typu hard corowych doznań.
Wklejam poniżej wykresy z badania starych amorów i nowych.
Widać tutaj jak nie wiele się różnią
BOGE:
BILSTEIN:
Po demontażu stare amory wykazały się nad wyraz w dobrym stanie, ale niestety tylny prawy już jest na wyczerpaniu. Tłoczysko samo pod własnym ciężarem opada prawie do końca, brakuje mu jakiś 5 cm.
Jednym słowem polecam wszystkim
Przód: P30-3005; Tył: P36-3017.
Zakupiłem je tutaj: http://www.mts24sklep.pl/
Odebrałem osobiście i wczoraj zamontowałem.
Do tego doszły nowe tulejki gwintowane z ASO i osłony łożyska kolumny również z ASO, z tym że niebieskie od sporta.
Auto jakby dostało nowego oddechu. Prowadzi się jak po szynach. Szczególnie u mnie w rejonie, gdzie drogi pozostawiają sporo do życzenia.
Całkowicie spełnia moje wymagania. Autko służy mi na co dzień więc nie potrzebuję gleby ani innych tego typu hard corowych doznań.
Wklejam poniżej wykresy z badania starych amorów i nowych.
Widać tutaj jak nie wiele się różnią
BOGE:
BILSTEIN:
Po demontażu stare amory wykazały się nad wyraz w dobrym stanie, ale niestety tylny prawy już jest na wyczerpaniu. Tłoczysko samo pod własnym ciężarem opada prawie do końca, brakuje mu jakiś 5 cm.
Jednym słowem polecam wszystkim
Piekan coupe, naprawde robi wrażenie <ok> a takie alusy chciałbym zobaczyc na swoim aucie 8-)