[B3 1.8 RU] FINISHED - Proszę o zakmnięcie tematu
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Heh, no z tymi tłumikami tak jest, ze na początku ładnie mruczą, a po jakimś czasie aż za bardzo. Sąsiad zamontował sobie rok temu taki sportowy tłumik w astrze, z początku ładnie, cicho mruczał, jednak minął rok i tak ryczy, ze sąsiad zdecydował się wrócić do fabrycznego :mrgreen: Oczywiście nie żebym cie straszył czy coś, Klakson, ale lepszym rozwiązaniem byłaby dwururka od v6, tak jak planowałeś na początku Mimo wszystko zacnie wygląda ten Twój tłumik i wrzuć filmik jak gra <ok>narazie delikatnie mruczy ale z czasem sie rozkreci wiem to z doswiadczenia
Zależy co kto lubi, może Kamilowi będzie odpowiadał głośniejszy pomruk po przepaleniu się tłumika. Mi osobiście głośny wygar nie przeszkadza (teraz mam ori ale brzmi fantastycznie) kiedyś w innym autku miałem gołą rurę od kolektora + strumienica i ostatni tłumik basowy KM Mugen chodził naprawdę głośno i w ogóle mi to nie przeszkadzało, nawet trasa 500 KM nad morze i z powrotem była dla mnie przyjemnością. A co do przeglądu to zawsze na diagnostyce się krzywo patrzyli, ale za flaszeczkę dało się załatwićAfdi87 pisze:Heh, no z tymi tłumikami tak jest, ze na początku ładnie mruczą, a po jakimś czasie aż za bardzo. Sąsiad zamontował sobie rok temu taki sportowy tłumik w astrze, z początku ładnie, cicho mruczał, jednak minął rok i tak ryczy, ze sąsiad zdecydował się wrócić do fabrycznego :mrgreen: Oczywiście nie żebym cie straszył czy coś, Klakson, ale lepszym rozwiązaniem byłaby dwururka od v6, tak jak planowałeś na początku Mimo wszystko zacnie wygląda ten Twój tłumik i wrzuć filmik jak gra <ok>narazie delikatnie mruczy ale z czasem sie rozkreci wiem to z doswiadczenia