a niby dlaczego? że jest polakierowany? temat był nawet poruszany na sr i wszyscy wypowiedzieli sie pozytywnie w sprawie np. czarnych IC. poszukajDRED pisze:motyw z czerwonym IC ciekawy , ale gorzej odprowadza ciepłote więc ten element mi się nie podoba
moja Klaudia '' biała perła 80% projektu ;-)) ;-))''
…a mógł być taki fajny Cabrio sleeper :-|
- Daniello85
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
duo jestem pewien że to co Largo wykombinował pod maską z tą czerwienią to dopiero początek - dlatego nie ma co już teraz wybrzydzać że jest takie siakie i owakie... poczekajmy do efektu końcowego tej gry kolorów <ok>duo pisze:zmiany spoko za mechanike chwalę, ale za czerwień muszę zganić niestety tyle jej tutaj co na paniach tych co stoją przy drodze ... i pilnują żeby mrówki na drogę nie lazły :mrgreen:
a mechanika na duży plusik :mrgreen: mimo wsyztsko szkoda że nie 20v
witam koledzy i moze kolezanki )) powoli moj projekt dobiego konca i dla tego dopiero teraz daje foto aktualnej mojej Claudi lecz zanim to zrobie kilka foto jak sie zaczelo ) teraz byla na swoim I zlocie który odbyl sie w Świdnicy 9-10 maj VAG vw audi bez audi hahah bo tylko 3 audiczki pojawily sie z klubu. mysle ze na kolejnych juz bedzie wiecej audi i pokazecie co posiadacie ))
tak to sie zaczelo 3 dni po zakupie audi . zlot kolo Goleniowa 3 lata temu.
koleny rok juz po zakupie aluskow i zacnej glebie )
pozniej pare prezentow kiera momo w drewnie jaki gała no i troszke srebra na zegarach jaki siateczka by nie wialo po karku )))
a tu juz po modach z lakierem biala perla w pelni i pare modyfikacji blacharskich )
a tu pare foto ze zlotu z kolega andrzej86 bylo super w koncu napic sie browarka
a ty silniczek juz po malowaniu ostatecznym ))))
to tyle na tyle hahaha 80% projektu wykonane jeszcze biala skora i pnelmatyka ))) i car audio ) ale na to mam kolejne lata na hobby ktorym jest moje audi cabrio
gdzie wy wszyscy byliscie skoro was tu nie bylo CO??
a gdzie bedziecie kiedy bedzie ten zlot ????? mam nadzieje ze nie przed kompem pisac posty bo to nie forum informatyczne tylko miloscikow i posiadaczy audi wiec za kierownice i w trase )) koledzy
tak to sie zaczelo 3 dni po zakupie audi . zlot kolo Goleniowa 3 lata temu.
koleny rok juz po zakupie aluskow i zacnej glebie )
pozniej pare prezentow kiera momo w drewnie jaki gała no i troszke srebra na zegarach jaki siateczka by nie wialo po karku )))
a tu juz po modach z lakierem biala perla w pelni i pare modyfikacji blacharskich )
a tu pare foto ze zlotu z kolega andrzej86 bylo super w koncu napic sie browarka
a ty silniczek juz po malowaniu ostatecznym ))))
to tyle na tyle hahaha 80% projektu wykonane jeszcze biala skora i pnelmatyka ))) i car audio ) ale na to mam kolejne lata na hobby ktorym jest moje audi cabrio
gdzie wy wszyscy byliscie skoro was tu nie bylo CO??
a gdzie bedziecie kiedy bedzie ten zlot ????? mam nadzieje ze nie przed kompem pisac posty bo to nie forum informatyczne tylko miloscikow i posiadaczy audi wiec za kierownice i w trase )) koledzy
Ostatnio zmieniony 10 maja 2009, 18:09 przez largoxxv, łącznie zmieniany 1 raz.
podoba mi sie tylko kolor .. cała reszta zdecydowanie nie - wloty są okropne, źle spasowany zderzak bez oświetlenia wyglada niefajnie, lampy są tragiczne, a poszerzenie tylnych nadkoli pozostawia wiele do życzenia .. w tym wypadku jestem jak Kuba Wojewódzki - "zdecydowanie na nie" patrząc na zdjęcia przez perspektywę mojego osobistego prywatnego gustu widzę tu stracony czas i pieniądze.