Komentujcie i doradzajcie :D Audi b4 TDI
Komentujcie i doradzajcie :D Audi b4 TDI
Witam wszystkich klubowiczów Mam do przedstawienia moje Audi b4 z 92 roku w TDI-ku Autko znalazło sie w kraju pod koniec 2007 roku jestem jego drugim włascicielem i daje rade a ze to Audi 80 to musi :PP Moze takiego wyposazenia nie ma ale dobry jest silnik
Wyposazenie :
-el.szyberdach
-centralny
-alarm
-wsp.kierownicy
-hak<odpinany>
-alusy
Kiedy auto kupowałem bardzo bylo slychac gwizdanie turbiny nie podobalo mi sie to ale po czasie nawet mi to siada Jak przelece przez miasto wszyscy na mnie hehe
Po zakupie zostaly wymienione takie rzeczy jak :
-kompletny rozrząd
-tarcze hamulcowe
-klocki hamulcowe
-oleje i wszystkie płyny
Teraz autko chodzi bardzo dobrze lubi sobie zakopcic ale z tego co widze nie bierze oleju ALe jak to mowia BeZ DyMu nie Ma OgNiA :D
Po zakupie od razu sprzet car audio)
Radyjko z kenwoda 270 zł i głosniki z JBL za 300 zł teraz planuje jakas tube aktywna nie jakas kozacka ale taka w miare bo mam córeczke 3 miesieczna i wiecie jak to jest hehe
Plany Audiny
-ciemne szyby wraz z ciemnymi
-lampy przod soczewki
-ringi i obrotomierz juz mam tylko załozyc
-obnizyc
-alusy 17
-pomalowac kasety oraz lusterka
Prosze o opinie i komentarze pozdrawiam HameR
Wyposazenie :
-el.szyberdach
-centralny
-alarm
-wsp.kierownicy
-hak<odpinany>
-alusy
Kiedy auto kupowałem bardzo bylo slychac gwizdanie turbiny nie podobalo mi sie to ale po czasie nawet mi to siada Jak przelece przez miasto wszyscy na mnie hehe
-kompletny rozrząd
-tarcze hamulcowe
-klocki hamulcowe
-oleje i wszystkie płyny
Teraz autko chodzi bardzo dobrze lubi sobie zakopcic ale z tego co widze nie bierze oleju ALe jak to mowia BeZ DyMu nie Ma OgNiA :D
Radyjko z kenwoda 270 zł i głosniki z JBL za 300 zł teraz planuje jakas tube aktywna nie jakas kozacka ale taka w miare bo mam córeczke 3 miesieczna i wiecie jak to jest hehe
Plany Audiny
-lampy przod soczewki
-obnizyc
-alusy 17
-pomalowac kasety oraz lusterka
Ostatnio zmieniony 01 maja 2009, 22:04 przez HameR, łącznie zmieniany 5 razy.
- dardaw2
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Eh to podstawa jej życia. Ja kocham się wsłuchiwać w jej gwizdHameR pisze:Kiedy auto kupowałem bardzo bylo slychac gwizdanie turbiny nie podobalo mi sie to
A po za tym bardzo ładny audik. Ubogi z wyposażenia, ale zapewne nadrabia silnikiem
Felgi masz fajne <ok>
Daj jakieś zdjęcia środka i te jakoś powiększ
-
- Forum Audi 80
Re: Komentujcie i doradzajcie :D Audi b4 TDI
HameR pisze:Witam wszystkich klubowiczów Mam do przedstawienia moje Audi b4 z 92 roku w TDI-ku Autko znalazło sie w kraju pod koniec 2007 roku jestem jego drugim włascicielem i daje rade a ze to Audi 80 to musi :PP Moze takiego wyposazenia nie ma ale dobry jest silnik
Wyposazenie :
-el.szyberdach
-centralny
-alarm
-wsp.kierownicy
-hak<odpinany>
-alusy
-kompletny rozrząd
-tarcze hamulcowe
-klocki hamulcowe
-oleje i wszystkie płyny
Plany Audiny
-lampy przod soczewki
-obnizyc
-alusy 17