SPRZESAM TAK JAK STOI WSZYSTKO SMIGA AŻ MIŁO LINK DO AUKCJI:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1107534740
Jakiś czas temu nabyłem Audi 80 ale dopiero teraz nadszedł czas zeby sie nim pochwalić. Auto sprowadzone, wymagało podszykowania. Jest to Audi 80 B4
Silnik 1.9 TDI (1Z)
najechane 200 tys ale pewnie jest wiecej stan wizualny perfekcyjny.
rok. 95 ostatni wypust
W sumie jest to pełna opcja jak na tamte czasy brakuje tylko klimy.
plany to kupienie radia na USB
kupienie znaczka na tylną klape
to radyjko chcem sprzedac cena w sumie nie ma dla mnie znaczenia....
a to moje kapcie na latooooo :DDD
witam troche sie w mojej Audianie pozmieniało nie miałem czasu pisac, są to zmiany praktyczne polepszające konfort i troszke wygląd ;p sami zobaczcie:
na poszątek radio miało byc na USB ale pozostałem przy oryginale i tak to sie zaczeło :
były jeszcze 2 inne ale fotek juz nie robiłem.
A TO AKTUALNIE RADYJKO
gra wspaniale, bo grają tyle głosniki ktore posiadają wzmaki radio fabrycznie bez koncóki mocy (deck)
denerwował mnie fakt chowania anteny CB i ten latający po całym aucie kabel, dla tego kupiłyem ukrytą antene CB w antenie sam. zasieg wystarczy zeby pogadac .
no i jeszcze ta zardzewiała koncówka wydechu wyczysciłem ją przy okazji malowania zacisków ale jeszcze nie przeszła dokładnej polerki bedzie czas bedzie polerka.
na tylną klape wylądował znaczek Audi. na tym zakoncze czekam jeszcze na nowe oponki 205/60/15 i bede zakłądał alu.
Opony juz są jak wspomiałem rozmiar 205/60/15 firmy uniroyal
22 Czerewca mała sesyjka
Mała aktualiacja tematu, wreście dorwałem aparat cyfrowy...
Była piękna słoneczna pogoda a i czasu troche było wiec postanowiłem wyprac Audiczke :
na początek pozbyłem sie foteli, maty, zaślepki, koło zapasowe (straczny syf) i do dzieła
Auto po praniu wygląda fantastycznie pięknie pachnie, oczywiscie umyte zostały wszystkie plastiki i kokpit a podsufitka odzyskała swoj blask
Denerwował mnie fakt odstających listew drzwiowych długo szukałm i szukałem aż wyznalazłem rozbitą Audiczke i po okazyjnej cenie nabyłem cały komplecik listwe w świetnym stanie, listwy od srodka zabezpieczyłem farbą i smarem.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1107534740
Audi B4 AVANT 1Z SPRZEDAM 15 TYŚ ZŁ ORYGINAŁ 95 R DOPIESZCZO
- lukas730
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Audi B4 AVANT 1Z SPRZEDAM 15 TYŚ ZŁ ORYGINAŁ 95 R DOPIESZCZO
Ostatnio zmieniony 05 lip 2010, 22:28 przez lukas730, łącznie zmieniany 6 razy.