Witam wszystkich, jestem już jakiś czas na forum dlatego chcę wam pokazać moje autko. Jest to b3 z 1988r, silnik 1.8 RU (75 kucy) na podtlenku LPG przebieg 370.000km. Auto mam już 8 lat i jeszcze mnie nie zawiodło. Spalanie wynosi ok. 9l benzyny i 10 lpg.
Oto co zrobiłem przy samochodzie: montaż centralnego zamka na pilocik czujniki parkowania radyjko Panasonic CQ-C3303N i skromne głośniki nowe tylne kierunki (stare były popękane) końcówka na wydech czerwone podświetlenie zegarów cb radio
Plany: malowanie auta alu jeśli będzie $$ podświetlenie klamek a'la audi A6 ( diody już kupione trzeba tylko zamontować) ringi na zegary obrotek zapełnienie konsoli środkowej przyciskami (zrobione)
no i może jeszcze coś się wymyśli czekam na wasze pomysły
Oto kilka fotek:
Pozdrawiam Michał.
Ostatnio zmieniony 02 gru 2010, 17:27 przez michael80b3, łącznie zmieniany 9 razy.
W miniaturce w podpisie masz chyba czerwone kierunki z tyłu???
Do tematu bardzo ekstra audik. Ten kolorek za mną chodzi, bordo jest zajedwabisty
A widzę modzisz też nieźle, czujnik parkowania fajna rzecz
kolorek masz super przydał by się obrotek... i wywal te pokrowce bo wyglądają paskudnie... przebieg powala ciekawe czy moje RU tyle zrobi kilosów :roll: szkoda, że wpakowałeś podtlenek butonu, ale rozumiem oszczednosc... <ok>
Ostatnio zmieniony 15 maja 2009, 23:04 przez barto-team, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo ładna B3, szczerze chciałem zobaczyć jak wygląda, bo miałeś wcześniej w podpisie jej przebieg Ten kolor wyjątkowo ładny w B4 jest, widziałem raz taką <ok>
Co do LPG, to nie narzekaj, ja się powoli zastanawiam, czy po wakacjach nie wsadzać do swojej... Ceny Pb jednak powalają.
Czysta i zadbana seryjka. Silniczek taki jak mój. Moje spostrzeżenie małe co do wozu Przyciski w konsoli obróć tak jak powinny być a nie do góry nogami, lipnie to wygląda. Po za tym ok