moja Klaudia '' biała perła 80% projektu ;-)) ;-))''
chyba cos ci sie pomylilo z tym wies tuningiem bo patrzac na to co ty masz to chyba nie powiniennes sie tak udzielac no chyba ze masz w tym inny cel typu ide z fala reszty kolegow ) pozdro ps nie wiedzialem ze jestes projektantem czy cos w tym stylu ze niebieski silnik ci sie nie podoba z tylnym wydechem i wlotami no no no to mam propozycje zarysuj mi cabrio b4 ktore bedzie inne niz wszystkie a bedzie spojnegornik pisze:Moim zdaniem też pieniądze poszło w błoto, a auto śmiało mogłoby wisieć w dziale "wieś tuning". Zarzuty do duo są bezpodstawne, tam wszystko jest ze smakiem, a u Ciebie to widzę choinkę. Nie podoba mi się to i jedyne co na plus to tak jak mówiła reszta kolor.
Utopiłeś sporo kasy, Tobie na pewno się podoba i rób swoje, ale ten projekt nie jest spójny. Ten niebieski kolor, którym pomalowałeś motor, tylny wydech i wloty mnie przerażają.
Pozdro.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
hmm .. bardzo podobała mnie się wersja, gdy cabrio było ciemne, stało na fajnym kole i niezłym zawiasie .. to chyba zdjęcie drugie jakie zamieściłeś ..
Teraźniejsza wersja do mnie nie przemawia.. Kolor - ok chciałeś inny to masz - wyszedł najlepiej z tego wszystkiego.. Co do tych wlotów - sorry ale kojarzą mi się z takimi zwiesniaczonymi calibrami lub innymi takimi wynalazkami, na które jak się czlowiek patrzy to się załamuje.. Nie wiem po co one Ci byly potrzebne.. Co do silnika .. Pomalowanie pozostawiam bez komentarza - co kto lubi ale moto zacny
To tyle ode mnie .. pozdrawiam
Teraźniejsza wersja do mnie nie przemawia.. Kolor - ok chciałeś inny to masz - wyszedł najlepiej z tego wszystkiego.. Co do tych wlotów - sorry ale kojarzą mi się z takimi zwiesniaczonymi calibrami lub innymi takimi wynalazkami, na które jak się czlowiek patrzy to się załamuje.. Nie wiem po co one Ci byly potrzebne.. Co do silnika .. Pomalowanie pozostawiam bez komentarza - co kto lubi ale moto zacny
To tyle ode mnie .. pozdrawiam
Kolorek jest naprawdę fajny, swap też ok, ten zderzak do mnie nie za bardzo przemawia wolałbym cabrio lif ale nie jest źle najgorszą sprawą to są te wloty.... na błotnikach oraz masce, no i te lampy które przy tak kompleksowych przeróbkach po prostu nie pasują do reszty, no ale chylę czoła za włożoną prace :->