Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[ COUPE spec. U.S.A ]

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
meir
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: meir » 17 maja 2009, 11:26

konkretna furka :D wszystkie mody na +

Awatar użytkownika
LU_ANGEL
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: LU_ANGEL » 17 maja 2009, 12:56

Widze ze zdania sa podzielone, ale ogolnie autko wyszlo na plus u wszystkich i to najbardziej cieszy wlasciciela... Odpowiem po krotce na kilka pytan
1. tak jest lekko pacnieta w lewy prod ( zderzak) ale taka juz ja kupilem i dlatego w ten poniedzialek trafia pod pedzel Picassa... hehe
2. tak mieszkam na LSMie w Lublinie
3. Myslalem nad przyciemnieniem kierunkow i halogenow, ale nadal sie borykam poniewaz zderzak bedzie malowany na calosci na czerwono... zobaczymy jak to bedzie wygladalo.
4. wiem wiem wiem nie wszytkim sie podobaja brewki Kamei... mnie przypadly do gustu, poniewaz w poprzedniczce tez mialem, a o gustach sie nie dyskutuje wiec jak na razie zostana...
5. Nizsza gleba... blagam NIEEEE.. ja juz mam 25 wiosenek i wiecej plomb w zebach niz 4 lata temu, zostaje tak jak jest, i tak leżący policjancii wszyscy sa moi...na kazdym zostawiam slad... hehe
5. tylny wydech... hmmm juz taki zakupilem z autkiem, mnie osobiscie podoba sie DTM.. no zobaczymy jak tylko wpadnie troche $$$ to bede szukal ale dedykowany najlepiej Novak-Motorsport.. poprzedniczka taki miala i pieknie mruczala...

Pozdrawiam...

Aha na pytanie dlaczego brewki... dawno dawno temu zobaczylem takie foto i poprostu mnie rozje.....lo...
Obrazek

Awatar użytkownika
cymbur01
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: cymbur01 » 17 maja 2009, 13:19

mody na duży +++ <ok> pozdro

Awatar użytkownika
kamyk25
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kamyk25 » 17 maja 2009, 13:29

no kolega sliczna qupejka :mrgreen: i słuszny kolorek <ok> szybki ciemne by sie przydały co? :-)

Awatar użytkownika
LU_ANGEL
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: LU_ANGEL » 17 maja 2009, 13:32

hehe Cymbur01 no przyznaj sie przyznaj komu sprzedales swoja Coupe 2.8 V6 i co on zrobil z nial....

Komus cos swita... hihi

Awatar użytkownika
Fubi
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Fubi » 17 maja 2009, 13:58

ANGEL, Spoko qupetka wygląda super. Mi akurat brewki bardzo się podobają jak cała twoja audiczka i ta z fotki tez wygląda naprawdę super, widać ze robisz audika na jej styl. Pozdrawiam i powodzenia w dalszych modach <ok>
Angel to jest furka cymburiuszka :?: kolor się zgadza i silnik
I powiem ci jeszcze coś ze ta tubka Twister usa co kupiłem od ciebie to jeszcze mi gnije na szafie :mrgreen: muszę ją kiedyś odpalić

Dziki
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Dziki » 17 maja 2009, 14:16

pieknie zrobione autko ;-) TSW aluski masz jeszcze :?:

Awatar użytkownika
cymbur01
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: cymbur01 » 17 maja 2009, 14:19

Fubi pisze:ANGEL, Spoko qupetka wygląda super. Mi akurat brewki bardzo się podobają jak cała twoja audiczka i ta z fotki tez wygląda naprawdę super, widać ze robisz audika na jej styl. Pozdrawiam i powodzenia w dalszych modach <ok>
I powiem ci jeszcze coś ze ta tubka Twister usa co kupiłem od ciebie to jeszcze mi gnije na szafie :mrgreen: muszę ją kiedyś odpalić
<ok> dobrze kombinujesz <piwo>

Awatar użytkownika
LU_ANGEL
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: LU_ANGEL » 17 maja 2009, 14:33

TSW mam na sprzedaz... a tube bym przygarnal spowrotem... jak USA style to i tuba musi byc U.S.A

Awatar użytkownika
Fubi
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Fubi » 17 maja 2009, 14:41

cymbur01 pisze:
Fubi pisze:ANGEL, Spoko qupetka wygląda super. Mi akurat brewki bardzo się podobają jak cała twoja audiczka i ta z fotki tez wygląda naprawdę super, widać ze robisz audika na jej styl. Pozdrawiam i powodzenia w dalszych modach <ok>
<ok> dobrze kombinujesz <piwo>
No to nieźle przynajmniej kontrolujesz co wyrabia Angel na zlotach z twoją ex audi :mrgreen:

Angel co do tuby to nie chętnie ją oddam bo muszę jakoś ją odpalić :mrgreen:
Też chcę mieć USA przynajmniej w bagażniku hehe

Awatar użytkownika
KORU
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: KORU » 17 maja 2009, 23:34

Piekne Coupe a te alufelgi mistrzostwo. Tak trzymać.
Z tylu tylko blenda jest USA bo lampy tylne masz europejskie. ;-) Te pomaranczowe postojowki to ja mam tak zrobione ze w kierunkach mi swieca. Do postojowek obok soczewki dalem zas Phillips Blue Vision bo swieca ladnie na bialo.

Awatar użytkownika
kolodzieju
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kolodzieju » 17 maja 2009, 23:50

luks furmanka. ale takie pytanko: Masz bixenona? na ori soczewkach? bo jakoś nie widzę odbłyśnika do długich.

Awatar użytkownika
LU_ANGEL
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: LU_ANGEL » 17 maja 2009, 23:55

dlugie swieca... hmmm jak postojowki, ale ze autko w trasy nie lata tylko po miescie to nie potrzebuje swiatel drogowych...

Lampy tylne U.S.A oj ciezki temat ciezki do zdobycia w rozsadnych pieniazkach... no chyba ze ktos z was by mil takie na handelek....

[ Dodano: 2009-05-26, 23:28 ]
Witam po dluzszej nieobecnosci... Na Majówke nie udalo mi sie przyjechac poniewaz Lakiernik sie nie wyrobil, ale moja wsciekłosc zniknela gdy Ujżałem swoja Pieknosc... Poprostu sie rozpłynołem...

I przypomniełem sobie słowa swojej Bylej Nazeczonej - " albo Audi albo Ja " teraz jestem pewny tego że dobrze zrobiłem wybierając swoją Niunie i stawiajając ja na 1-MIEJSCU...

Mala sesja ( sorki że komórka, ale wyszlo spontanicznie )...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
TA FOTKA MI SIE BARDZO PODOBA
Obrazek
Obrazek
Posluchalem sie niektórych z Was i BREWKI zostały usuniete, polamane i spalone,żeby nie korciły mnie do głupich rzeczy.. hihi.. EFEKT Mnie POWALIL
Obrazek
A na tą PUPKE mozna patrzec 24H/Dobe ( Byla Nazeczona tak dobrze sie nie prezentowała- Troche Chamskie albo Szczere... hehe )
Obrazek
Obrazek
Obrazek
W nocy tez sie slicznie prezentuje...
Obrazek
Obrazek
W pelnej OKAZALOSCI....
Obrazek

Dziki
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Dziki » 26 maja 2009, 23:40

genialne fotki :shock: ta z kwiatkami mi tez sie podoba :-P
lakierek daje po oczach, postepy w pracy są widoczne i to bardzo <ok>

Awatar użytkownika
przemko1982
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: przemko1982 » 26 maja 2009, 23:52

Nie no stary rozwaliles mi serducho...Nie przepadalem za Coupetami do czasu jak ujrzalem Twoja-pojechales po calosci!!!Jest przekozacka w idealnym stylu <ok> <ok> <ok>

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl