[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
jak chcesz sie cieszyc ta idealna felga dlugo na naszych drogach to radze je nadmuchac 2,7 bara bo inaczej na takim nalesniku jak teraz bedzie niedlugo krzywa fela... dla porownania powiem ze ja swoje 19tki walilem po 2,8-2,9 bara a jak zdymalo mi troche powietrza i bylo 2,6 to na wielkiej dziurze juz byl znaczek na ranciku... :evil:
ps. auta nie bede chwalil bo wiadomo kto o niunie dba ten zajebista niunke ma...
ps. auta nie bede chwalil bo wiadomo kto o niunie dba ten zajebista niunke ma...
king86, tarcze spisuja sie swietnie w porownaniu do moich starych zużytych rożnica jest bardzo duza, no i nie ma juz efektu przegrzewania sie seryjnych tarcz co jest bolaczka naszych Audiczek, innego porownania nie mam zeby ci powiedziec jak to sie ma do zdrowej serii, zmieniałem rownież plyn hamulcowy co napewno tez skutkowalo na duzy+.
UFOtm, przy oponie 215/45 ktora się tylko lekko naciagla 2,7 bara to chyba lekkie przegiecie :?: Od zawsze dmucham w koła 2,5bara.
UFOtm, przy oponie 215/45 ktora się tylko lekko naciagla 2,7 bara to chyba lekkie przegiecie :?: Od zawsze dmucham w koła 2,5bara.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Adam kurde daj autograf <ok> <ok> Piękne autko, normalnie malina :lol: Kolorek idealny i pięknie z czarnym się komponuje <ok> Ciemne lampki jak najbardziej dodadzą uroku Twojej bryczce... <ok> aaa i co najważniejsze ciemnych szybek tu brakuje 8-) Wtedy to normalnie bomba będzie... Wiem jak to do czerwonego pasuje
I gwinciezjawa pisze:Lepiej może być już tylko na skęcanym kole
Niki20, ciemne delikatnie szybki jak najbardziej popieram ale jeszcze nie na to czas :roll:
A teraz coś extra, zmontowane przez mojego kolegę Zbyszka, za co mu w tym miejscu Wielkie Dzięki <pijaczek> <bravo>
Ostatnio zmieniony 03 cze 2013, 19:05 przez Słonik, łącznie zmieniany 2 razy.