Ma ktoś jakieś zniżki w ASO ?
Ma ktoś jakieś zniżki w ASO ?
Szukam kogoś kto ma zniżki w ASO, chętnie bym skorzystał z waszej pomocy a przy okazji zapracował na kolejne zniżki dla osoby zainteresowanej <ok>
ja takową posiadam z racji tego że pracowałem w ASO VW Audi Bełtowskicobra pisze:Szukam kogoś kto ma zniżki w ASO,
jednak przyznam że jest ono bardzo drogie nawet z moimi 10% :roll:
Za zwykły przycisk opuszczania szyb elektrycznych do B4 krzyczą prawie 80zł :shock:
ta sama cześć w Autospecialu w Krakowie 35 zł :mrgreen:
dlatego nie korzystam z tejże zniżki. Pozatym za atmosferę i zarobki jakie tam miałem nie jeżdzę tam bo polityka ich firmy jest chora. Wolę poczekać 2-3 dni aż Autospecial sprowadzi części z Tradexu po normalnych ludzkich cenach.
jednak na początku czerwca będę miał dostęp do programu ASP (Auto Special Parts) czyli mogę bezpośrednio z domu sprawdzać ceny i zamawiać części.
Z racji tego że mam własną firmę i biorę dość dużo Ori części mam już tam pewne zniżki, ale dopiero gdy będę w ASP będę miał większe stale powiekszające się.
Witam !
Konto w Autospecialu mam otwarte.
Jeśli Ktoś potrzebuje coś zamówić lub znać Ceny piszcie na PW
Najlepiej wpisać numer katalogowy z ETKI i/lub nazwę części.
a w przypaku gdy ETKA prosi o podanie koloru proszę też zapisać w jakim kolorze wystąpuje dana część.
Proszę jednak o wyrozumiałość, ponieważ praca zawodowa mnie pochłania bez reszty, dlatego czasami odpisuję na PW lub @ z pewnym opóźnieniem, za co przepraszam.
Proszę nie kierować zapytań na GG (czasami jest włączone czałymi dniami ale nie mam czasu odczytać, pozatym gg sie wiesza lub "gubi" wiadomości)
Wiec pytania i/lub zamówienia kierować drogą przez PW lub @
Reszta kwestii do dogadania indywidualnie. <ok>
Pozdrawiam Kamil Widomski vel. Widmo
Konto w Autospecialu mam otwarte.
Jeśli Ktoś potrzebuje coś zamówić lub znać Ceny piszcie na PW
Najlepiej wpisać numer katalogowy z ETKI i/lub nazwę części.
a w przypaku gdy ETKA prosi o podanie koloru proszę też zapisać w jakim kolorze wystąpuje dana część.
Proszę jednak o wyrozumiałość, ponieważ praca zawodowa mnie pochłania bez reszty, dlatego czasami odpisuję na PW lub @ z pewnym opóźnieniem, za co przepraszam.
Proszę nie kierować zapytań na GG (czasami jest włączone czałymi dniami ale nie mam czasu odczytać, pozatym gg sie wiesza lub "gubi" wiadomości)
Wiec pytania i/lub zamówienia kierować drogą przez PW lub @
Reszta kwestii do dogadania indywidualnie. <ok>
Pozdrawiam Kamil Widomski vel. Widmo
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80