[audi 90 odRATowane] nowe MODY ! ... STR.8
Ja osobiście mam troche mieszane odczucia... Napewno te halogeny to naprawde świetna i unikatowa rzecz i bardzo mi sie podoba, podobnie felgi - wiadomo
Co do rost maski i szachownicy to mimo iż źle to niewygląda to myślę że bardziej by to pasowało w B1/B2 niż tutaj Za nowe to auto Jedyna rzecz ktora mi sie całkowicie niepodoba to kierownica, sorry ale dla mnie wioska
P.S A tak wogole to jestem zły bo niemogłem pojechaćna majoVWke (cholerna robota :evil: ) i niemogłem oblookać na żywo
Co do rost maski i szachownicy to mimo iż źle to niewygląda to myślę że bardziej by to pasowało w B1/B2 niż tutaj Za nowe to auto Jedyna rzecz ktora mi sie całkowicie niepodoba to kierownica, sorry ale dla mnie wioska
P.S A tak wogole to jestem zły bo niemogłem pojechaćna majoVWke (cholerna robota :evil: ) i niemogłem oblookać na żywo
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
jak dla mnie bez rewelacji .. spodziewalam się czegoś innego, może czegoś takiego jak w poprzedniej, w prawdzie teraz poszedłeś w inną strone, cos zmieniłeś ale jak dla mnie kiepsko wyszło. Może się nie znam ale za dużo połączeń .. szachownica, rost - przekombinowane .. W tym wypadku jestem na nie .. Sa gusta i guściki w końcu
Ostatnio zmieniony 25 maja 2009, 10:24 przez EwelinaCzarna, łącznie zmieniany 1 raz.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
ja prawie rok czasu jeżdziłem z prawym tylnim błotnikiem w rost style
szczerze powiem ze ta szachownica wyglada lipnie. juz bardziej by podeszła Flaga Konfederacji A'la Generał Lee i przemalowac autko na pomarańczowo :mrgreen:
Jeśli juz miałbym bawić się w rost style to pomyślał bym na malowaniu artystycznym aerografem. Mam znajomego w Krakowie co takie rzeczy maluje na samochodach i nie tylko.
http://kalkomat.com/index.php?pid=6,1&x=2
szczerze powiem ze ta szachownica wyglada lipnie. juz bardziej by podeszła Flaga Konfederacji A'la Generał Lee i przemalowac autko na pomarańczowo :mrgreen:
Jeśli juz miałbym bawić się w rost style to pomyślał bym na malowaniu artystycznym aerografem. Mam znajomego w Krakowie co takie rzeczy maluje na samochodach i nie tylko.
http://kalkomat.com/index.php?pid=6,1&x=2