Jeden z wielu ...
Jedno z PW które dostałem od użytkownika:
Dobra odpisałem, żeby kontaktował się ze mną przez PW bo na gg nie mam czasu nieraz rozmawiać. No i mi odpisał:dziendobry sry z episze ale przypadkiem chyba widzialem ze masz blosa w swojej 2.3 jak tak czy mozesz odezwac sie na gg pilne prosze 10922514 i napis zze jestes z forum widze ze sie znasz na audiczkach a mam kilka problemow n aforum niemam czasu chodz juz dlugo szukalem wydalem juz kupe kasy a nadal to samo ratunku:P
Tutaj już nie wiedziałem jak to do końca rozumieć i czytać, kazałem oczywiście poprawić. No i poprawił:zieki z esi eodezwales mam sporo pytan wiec sie przygotuj;] otoz od 4 lat mam audi 2.3 2 lata temu wzucilem gaz ma malo przebiegu 120k i radzila sobe super nawet na zwyklym 0 strzalow itp lecz od pewnego czasu zaczela mi sie sypac wrrr ubywalo plynu wymienilem chlodnice znowu wiec mechanik pow z eleci zakleil wziol 200zl i nadal ucieka gdzies bo jak wentylator sie zalaczyl to pare widac;/ sama wchodzi na wysokie obrotynieraz wiec dzis zalatwilem uzywane 2 czujniki ten u gory na 2 piny i dolny 4 niezdazylem zalozyc moze to to chodz niewiem;/ po 2 samochod jest bardzo mulowaty zaczyna isc dopiero jak przekroczy 4 tys obrotow reakcja jest jak normalnie turbina by sie zalaczyla;/ filtr pow nowy kable mechanik posprawdzal neima dzior moze to byc od swiec? przewodow jesli tak mozes zmi napisac dokladne modele jakie kupic wszedzie wciskaja inne;/ i jakie amortyzatory tez naprawd niewiem jakie gazowe olejoe firmy tez niewiem jakie;/ i rzecz najwazniejsza jak ci sie na blosie jezdzilo? i czy montaz jest mozliwy dla takiego laika jak ja jesli tak czy wystarcza taki goly blos jak na allegro sa czy trza cos dokupic?? wracajac do wody temp raz mi dziala raz nei czujnik na blacie moze byc to ten dolny czujnik walniety?? czy jak sry za tyle pytan ale rozkladam rece stracilem juz 1200zl i nic sie niezmienilo a kaski malo zostalo;/
Dalej już nie będę cytował.a sry;] po pierwsze samochód ma dziwne objawy bo po wciśnięciu gazu powoli sie rozpędza.przy obrotach około 4.5tys dopiero zaczyna ładnie przyspieszać normalnie jak turbin aby się załączyła taka różnica jest duża ;/ może to wina świec lub przewodów?? jeżeli tak możesz mi podesłać model jaki kupić bo wszędzie co mi oferują to uniwersalne a sadze ze to są nic niewarte takie uniwersalne. po 2 samochód mi wchodzi sam na obroty jak odpalę silniczek krokowy wyczyszczony przepływomierz tez od początku jak ja mam nie działa mi wyświetlanie temp tzn raz działa a raz nie, może to wina jest czujników?? kupiłem używane 2 ale nie wiem czy działają jutro lub dzis je zmienię. i nie wiem jakie amorki kupic jest obniżona itp i naprawdę nie wiem jakie nie chce jakiś drogich ale niby kyb dobre są ale teraz nie wiem czy gazowe czy olejowe. narazie to tyle jak te problemy rozwiąże biorę się za blosa ale nie wiem jak będzie się sprawował nawet;/
Ja codziennie na gg jestem molestowany przez kogoś prawdopodobnie z klubu.
taki ma numer gg: 10525214
dostaje wiadomosci typu:
np:
12:00:00 jaka jest srednica róry w kordobie ?
12:01:25 witam
lub
mam dzióre w tlómniku w kordobie nie wiesz gdzie moze być ta dzióra ?
Jak czytam te wiadomości to dostaję histerycznego napadu śmiechu :lol:
taki ma numer gg: 10525214
dostaje wiadomosci typu:
np:
12:00:00 jaka jest srednica róry w kordobie ?
12:01:25 witam
lub
mam dzióre w tlómniku w kordobie nie wiesz gdzie moze być ta dzióra ?
Jak czytam te wiadomości to dostaję histerycznego napadu śmiechu :lol:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4