..::Competition quattro by ezu::.. Napisy końcowe
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- siwusek216
- Forum Audi 80
Coś namieszałeś nie ma już dziur to jak się pojawiła znowu lotka? Compi bez lotki z tyłu wygląda na nic, nie poprawisz projektu, który wyszedł z rąk szefostwa audi <ok>.Ezumaru pisze:Gaz działa cacy, napis w czerni mi się znudził,a co do dziur już ich nie ma <lupa>gornik pisze:Jak tam sprawuje się z gazem? Moim zdaniem ładniej leżał napis 16V DOHC w czerni, fajnie kontrastował. Co masz zamiar zrobić z dziurami po lotce, szpachla?
A tak przy okazji, duży krok w moim projekcie str. 1 <ok>
Bardzo ładnie, ciągle na przód to się chwali, muszę w końcu znaleźć chwilę i pokazać moją srebrną Compi. Pozdro.
Nie ma bo są zakryte spoilerem spowrotem <lol>gornik pisze:Coś namieszałeś nie ma już dziur to jak się pojawiła znowu lotka?
Pokazuj, pokazuj, to z tego co mi wiadomo jedyna srebrna Compi w klubie więc masz obowiązek się pochwalić <ok>gornik pisze:muszę w końcu znaleźć chwilę i pokazać moją srebrną Compi.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Piękne Compi.. Compi to jedyna odmiana Audi 80 w b4 które mi sie podobaja..
co do Twojej to jedyne czego mi brakuje to srebrnego "chwalmy Audi" na przodzie i na tyle.. tylko do tego bym wrocil.. a reszta?? o do reszty nie ma sie co przyczepiac jest na najwyzszym poziomie smaku i wyglądu:)) pozdrawiam i szerokosci zycze..
co do Twojej to jedyne czego mi brakuje to srebrnego "chwalmy Audi" na przodzie i na tyle.. tylko do tego bym wrocil.. a reszta?? o do reszty nie ma sie co przyczepiac jest na najwyzszym poziomie smaku i wyglądu:)) pozdrawiam i szerokosci zycze..